Δευτέρα, 26 Φεβ.
15oC Αθήνα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Εκνευρίστηκε με ερώτηση για το γάμο της και τη ρώτησαν για Μητσοτάκη – Σούνακ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Εκνευρίστηκε με ερώτηση για το γάμο της και τη ρώτησαν για Μητσοτάκη – Σούνακ

“Έχουμε μείνει 100 χρόνια πίσω” υπογράμμισε, εμφανώς ενοχλημένη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τόσο στην ακύρωση του γάμου με τον σύντροφο της, Κωστή Πηλαδάκη όσο και στην ακύρωση της… συνάντησης Μητσοτάκη – Σούνακ κλήθηκε να τοποθετηθεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

“Με νευριάζει πάρα πολύ, να είμαι ειλικρινής! Δεν μπορώ να λέω ψέματα και φαίνεται και στο πρόσωπο μου.

Μου φαίνεται πλέον πάρα πολύ κουραστικό ότι έχω δεχθεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι ενώ υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε. Κοινωνικά φαινόμενα, πολιτικά φαινόμενα” τόνισε αρχικά η ηθοποιός.

“Δεν είμαι η κατάλληλη αλλά θα πω έστω την άποψη ενός ατόμου που του δίνεται το βήμα για κάποιο θέμα και εμείς συζητάμε για το αν θα παντρευτούμε και αν δεν παντρευτούμε και έχουμε μείνει 100 χρόνια πίσω. Τέλοσπαντων, ας μην το συνεχίσω”.

“Θέλω ένα σχόλιο τότε να μου κάνετε σχετικά με τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, που ακύρωσε τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Πως είδατε αυτό το παρ’ ολίγον διπλωματικό επεισόδιο;” ρώτησε τότε ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 για να απαντήσει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ως εξής: “Δεν το διάβασα εκτενώς. Είδα τον τίτλο και λέγεται ότι οφείλεται στον Βρετανό πρωθυπουργό, αν δεν κάνω λάθος.

  

Τώρα, δεν μπορώ να κρίνω πάνω σε αυτό. Δεν το ξέρω. Δεν είμαι ενημερωμένη οπότε δεν θα το απαντήσω”.

Media Τελευταίες ειδήσεις