Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νέκρωσε η τηλεοπτική αγορά

Νέκρωσε η τηλεοπτική αγορά

Παρά τα αισιόδοξα μηνύματα που θέλησε να στείλει ο πρωθυπουργός από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και παρά τις συνεχείς δηλώσεις για «τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο» η κατάσταση στην τηλεοπτική αγορά ακόμα και μετά τη δημοπράτηση των αδειών είναι ιδιαίτερα ανησυχητική.

Μίας αγοράς που εκτός από τους χιλιάδες μόνιμους εργαζόμενους στους τηλεοπτικούς σταθμούς, απασχολεί και χιλιάδες ακόμα εργαζομένους σε διάφορες θέσεις που με όσα συμβαίνουν αγωνιούν για το μέλλον τους. Εργαζόμενοι σε εταιρείες παραγωγής (καλλιτέχνες, τεχνικοί κλπ), αλλά και σε διαφημιστικές εταιρείες παραμένουν… παγωμένοι αφού αντίθετα με προηγούμενα χρόνια -ακόμα και τα τελευταία, εντός κρίσης- αυτή την περίοδο… όλο και κάτι κινιόταν στην αγορά.

Με την απόφαση της κυβέρνησης όμως να κάνει το διαγωνισμό την περίοδο που είθισται να ξεκινά η καινούργια σεζόν, έχει ως αποτέλεσμα να έχουν «παγώσει» πολλά και με το τοπίο ακόμα θολό η παραγωγή να έχει σημειώσει μεγάλη πτώση.

Έτσι παρά την… αισιοδοξία της κυβέρνησης η τηλεοπτική αγορά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με χιλιάδες εργαζομένους να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, παραμένοντας αβέβαιοι για το τι ακόμα τους επιφυλάσσει το μέλλον. Γνώστες μάλιστα εκτιμούν ότι με τόσα μέτωπα ακόμα ανοιχτά και με το τοπίο να παραμένει θολό η «νέκρα» στην τηλεοπτική αγορά θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες και ακόμα και θετική ανάκαμψη θα έλθει αφού θα έχουν υπάρξει χιλιάδες θύματα…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε