Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Νεκτάριος Σφυράκης: Υπήρχαν καλλιτέχνες που έπαιρναν 20.000 ευρώ τη βραδιά

Νεκτάριος Σφυράκης: Υπήρχαν καλλιτέχνες που έπαιρναν 20.000 ευρώ τη βραδιά

Για τις (πολύ) υψηλές αμοιβές των τραγουδιστών μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Νεκτάριος Σφυράκης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN όπου μίλησε για τα υψηλά νυχτοκάματα του παρελθόντος, την θαυμάστρια που δεν έβγαινε από το καμαρίνι του και τον φίλο του που του έβγαλε… όπλο επειδή δεν είπε το τραγούδι που του ζητούσε.

«Το κοινό που ερχόταν κάποτε να μας ακούσει, ξόδευε πολλά χρήματα, κάποιοι άλλαζαν αυτοκίνητο κάθε μήνα. Παλαιότερα όλα εξαρτιόντουσαν από το πόσο σε έπαιζε η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, ο Τύπος. Υπήρχαν καλλιτέχνες που έπαιρναν 20.000 ευρώ τη βραδιά, όχι εγώ.

Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Κατέβηκα από την πίστα κι ένας πελάτης που είχε πιει μού έβγαλε πιστόλι γιατί δεν είπα ένα τραγούδι που ήθελε. Ήταν φίλος και μετά μου ζήτησε συγγνώμη», είπε αρχικά ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης είπε στη συνέχεια: «Είχα μια θαυμάστρια που ήταν πολύ πιεστική και δεν έφευγε από το καμαρίνι. Δεν ακούω τραπ μουσική, ούτε θα συνεργαζόμουν με κάποιον τράπερ. Οι στίχοι της τραπ στερούνται φαντασίας. Δεν είναι έτσι η ελληνική κοινωνία».

Media Τελευταίες ειδήσεις