Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Νέλλη Γκίνη: «Αρκετές φορές μου συνέβη σεξουαλική παρενόχληση, μου έταζαν πράγματα»

Νέλλη Γκίνη: «Αρκετές φορές μου συνέβη σεξουαλική παρενόχληση, μου έταζαν πράγματα»

Όσα εξομολογήθηκε η Νέλλη Γκίνη στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νέλλη Γκίνη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός μίλησε για το παιδί που μεγάλωσε μόνη της, τους δύο γάμους της που κράτησαν μικρό χρονικό διάστημα, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει.

«Ξεκίνησα στα 12 μου από το παιδικό θέατρο. Ο πατέρας μου με πήγε και έτσι ξεκίνησε η θεατρική μου ζωή. Ο πατέρας μου ήταν ο μέντοράς μου, ήταν ο μόνος που με στήριξε. Η μητέρα μου είχε άρνηση, μέχρι που πήγαν καλά τα πράγματα για εμένα.

Το τραγούδι ήρθε στη ζωή μου από ανάγκη. Στην υποκριτική δεν υπήρχαν πολλά χρήματα. Και αναγκάστηκα να πάω στο τραγούδι, έβγαλα πολλά χρήματα, κάποια τα έχασα επενδύοντας στο θέατρο», είπε αρχικά η Νέλλη Γκίνη.

Στη συνέχεια η Νέλλη Γκίνη μίλησε για τους δύο γάμους της: «Ο πρώτος μου σύζυγος ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου. Έμεινα μαζί του 9 μήνες παντρεμένη, αλλά ήμασταν 2 χρόνια πριν μαζί. Ήταν πολύ ζηλιάρης και καταπιεστικός. Απαίτησε να αφήσω το θέατρο και δε θα το έκανα ποτέ», ανέφερε για τον πρώτο γάμο της, ενώ για τον δεύτερο γάμο της είπε ότι «Από το δεύτερο γάμο κράτησε 15 μέρες. Ήταν ένα λάθος, ταλαιπώρησα έναν άνθρωπο, ταλαιπωρήθηκα και εγώ. Τρίτη φορά δεν το επιχειρείς, δεν μου πάει ο γάμος, δε με θέλει και μάλλον δεν το θέλω και εγώ».

Μιλώντας για το γιο της που τον μεγάλωσε μόνη της, η Νέλλη Γκίνη είπε: «Έφερα στον κόσμο ένα παιδί και το μεγάλωσα μόνη μου. Ήταν παράτολμο, αλλά δεν είχα δεύτερη σκέψη.

Ήρθε στη ζωή μου το παιδί μου σαν θαύμα. Πέρασα από πολύ δύσκολες στιγμές, με πολλά πάνω – κάτω, χωρίς χρήματα, αλλά τα κατάφερα. Τιμή μου και καμάρι μου που μεγάλωνα μόνη μου το παιδί μου».

Αναφερόμενη τέλος στο ελληνικό #MeToo η Νέλλη Γκίνη έκανε λόγο για «κοινό μυστικό», ενώ αποκάλυψε και προσωπικές της εμπειρίες: «Δεν με εξέπληξαν οι καταγγελίες. Είναι κοινό μυστικό. Όλοι κάπου ξέραμε, το βλέπαμε. Δε γινόντουσαν πράγματα ακραία. Όταν ήμουν στη δραματική σχολή, στα 17, πηγαίνοντας σε μια οντισιόν, συνάντησα αυτή τη συμπεριφορά.

Έκλεισε την πόρτα και με κυνηγούσε. Έκανα πολύ καιρό να συνέλθω. Από εκεί και πέρα πήρα πολύ δύναμη για αργότερα. Αρκετές φορές μου συνέβη σεξουαλική παρενόχληση. Μου έταζαν πράγματα, αλλά δεν με ενδιέφερε. Έχω χάσει σημαντικές δουλειές, έχω πληγωθεί, αλλά έχουν όλα το τίμημά τους».

Media Τελευταίες ειδήσεις