Σάββατο, 24 Φεβ.
14oC Αθήνα

Νένα Μεντή: Έχω φάει πολύ χαστούκι στη ζωή μου, δεν είμαι ένας τυχερός άνθρωπος

Νένα Μεντή: Έχω φάει πολύ χαστούκι στη ζωή μου, δεν είμαι ένας τυχερός άνθρωπος

«Έζησα πολύ σκληρά πράγματα» ομολογεί η Νένα Μεντή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την προσωπική της ζωή αλλά και τη διαδρομή της στο χώρο της τέχνης.

Με αφορμή την θεατρική της επιστροφή, η Νένα Μεντή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της και τις δυσκολίες που η ίδια αντιμετώπισε στη ζωή της.

“Λόγω της οικογενειακής ιστορίας που είχαμε τους τελευταίους μήνες ζούσα στην Πάτρα. Ήταν εκεί ο άντρας μου, στο νοσοκομείο. Είμαι άνθρωπος των προτεραιοτήτων πάρα πολύ και πάντα η αγάπη είναι πρώτη.

Μπορεί να μην είναι η οικογένεια και να ζητήσει την βοήθεια σου ένας άνθρωπος φίλος, που αγαπάς και θα τρέξεις. Που θα την ξαναβρεις την αγάπη; Πάει και τελείωσε, η αγάπη δίνει παράταση στη ζωή” εξομολογήθηκε, αρχικά, η αγαπημένη μας ηθοποιός.

“Ο άντρας μου είναι γεμάτος από όλα τα πράγματα, τα αισθήματα που χρειάζονται για να ζήσει κάποιος άνθρωπος καλά.

Είμαι και γω χορτάτη πάρα πολύ αλλά, ξέρεις κάτι που δεν λέω συχνά, έχω φάει και πολύ χαστούκι στη ζωή μου. Δεν είμαι ένας τυχερός άνθρωπος”.

“Η τύχη είναι ότι βρέθηκαν μετά συγκυρίες ζωής με τον άντρα μου και το παιδί μου, αργότερα και με τη δουλειά μου, που ισορρόπησαν τα πολύ σκληρά πράγματα που έζησα με τα καλά που μου ήρθαν με μια ανάσα στη ζωή” τόνισε η Νένα Μεντή.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις