Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: Λυπάμαι που δεν κάναμε παρέα

Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: Λυπάμαι που δεν κάναμε παρέα

Ο χαμός της Μίνας Αδαμάκη σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο με την Νένα Μεντή την τηλεοπτική της αδελφή στη δημοφιλή σειρά «Τρεις Χαριτές» να την αποχαιρετά.

Η Νένα Μεντή μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για τη σχέση που είχε με την Μίνα Αδαμάκη λέγοντας ότι την εκτιμούσε και τη θαύμαζε ως συνάδελφο.

«Πολλά από αυτά που δείξατε στο ρεπορτάζ για τη Μίνα δεν τα γνώριζα καν. Τα άκουσα τώρα. Ότι οι γονείς της δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός ας πούμε ή ότι είχε σπουδάσει νομικά. Δεν ήμασταν φίλες με τη Μίνα, δεν ήμασταν κοντά. Δεν πολυταιριάζαμε να το πω έτσι, όμως η δουλειά που κάναμε στις Τρεις Χάριτες τρία χρόνια μ’ έκανε να την εκτιμήσω πάρα πολύ, να τη θαυμάζω και σαν συνάδελφο και σαν ηθοποιό» ήταν τα λόγια της Νένας Μεντή.

«Αυτό που έχω να πω για τη Μίνα, που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς κόσμος, είναι ότι η Μίνα ήταν μοναχικός άνθρωπος. Αυτό που έβγαζε στην τηλεόραση δεν ήταν έτσι. Δεν ξέρω καν κομμάτια της ζωής της, ότι είχε έρωτες πολλούς. Όμως, στις Τρεις Χάριτες πέρασα από τα καλύτερα επαγγελματικά κομμάτια της ζωής μου και πιστεύω και εκείνη και η Άννα, γιατί… κατουριόμασταν στο γέλιο» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Αυτό θέλω να το πω για τη Μίνα, αλλά λέω ότι όλα εκ των υστέρων τα σκεφτόμαστε, λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα» ανέφερε. 

Media Τελευταίες ειδήσεις