Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέο ζευγάρι εξουσίας αναδεικνύεται στις Άγριες Μέλισσες

Νέο ζευγάρι εξουσίας αναδεικνύεται στις Άγριες Μέλισσες

Έρχονται τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες!

Στην κάμερα του Love It μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Συμεών Τσακίρης, ο οποίος υποδύθηκε στα τελευταία επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες τον Εισαγγελέα. Ο Συμεών Τσακίρης τόνισε πως «για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες πέρασα από τη γνωστή διαδικασία του κάστινγκ. Είπα τα λόγια του εισαγγελέα και έπειτα από ένα μήνα ειδοποιήθηκα ότι πήρα τον ρόλο».

«Η αλήθεια είναι πως η συμμετοχή δεν μου δημιούργησε πρόβλημα… στον δρόμο επειδή δεν μοιάζω πολύ με τον χαρακτήρα που υποδύομαι στη σειρά. Ο χαρακτήρας έχει ένα συγκεκριμένο λουκ, ντύσιμο και είναι αρκετά αυστηρός. Εγώ είμαι στη ζωή μου λίγο πιο σπορ και αρκετά πιο χαμογελαστός.

Με την Μαρία Κίτσου ήταν εξαιρετική η συνεργασία. Και η Μαρία όπως και τα υπόλοιπα παιδιά με υποδέχθηκαν με πολλή αγάπη και πολλή γρήγορη συνεργασία, η οποία έγινε πολύ όμορφα», τόνισε ο ηθοποιός.

Για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, ο Συμεών Τσακίρης αποκάλυψε:

«Υποψιάζομαι πως η ποινή της Ελένης θα αλλάξει. Είμαστε στα ισόβια αλλά υποψιάζομαι πως θα αλλάξει. Ένα πουλάκι μου έχει πει ότι θα αλλάξει. Υπάρχει η περίπτωση κάποιος μάρτυρας να φέρει τα πάνω κάτω και η Ελένη ουσιαστικά να μην εκτίσει τα ισόβια.

Η Ασημίνα θα δημιουργήσει με τον σύζυγο της, τον Νικηφόρο ένα νέο ζευγάρι εξουσίας».

Ο Συμεών Τσακίρης πρόδωσε την πιο αστεία στιγμή που έζησε στα γυρίσματα του σίριαλ του ΑΝΤ1: «Στην προσπάθεια μας να κάνουμε πρόβα με τον Γιάννη Στάνκογλου σε μια μεγάλη σκηνή, λόγω της γνωριμίας μας καιρό εντός και εκτός θεάτρου, έπεσε αρκετό γέλιο καθώς προσπαθήσαμε να μάθουμε και οι δυο τα λόγια μας! Ήταν νωρίς το πρωί, ήμασταν λίγο ξενυχτισμένοι και είχε ενδιαφέρον».

Media Τελευταίες ειδήσεις