Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νέος κύκλος για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Νέος κύκλος για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Κάμερες, κατσαρόλες και τηγάνια… εν δράσει! Φωτιά παίρνουν ξανά από σήμερα τα σύνεργα για να… μαγειρέψουν καινούργια επεισόδια.

 Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πήρε το «πράσινο» φως για νέο κύκλο επεισοδίων του «Blind Taste», αφού τα στελέχη του STAR δηλώνουν ικανοποιημένα από την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ μάλιστα παρατηρείται ότι όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότεροι τηλεθεατές «ψήνονται» για να το παρακολουθήσουν! Έτσι αποφάσισαν να δώσουν την έγκριση στην εταιρεία παραγωγής, την «Art of Comedy», να «μαγειρέψουν» καινούργια επεισόδια.

Σήμερα λοιπόν ξεκίνησαν τα γυρίσματα με τους διαγωνιζόμενους να μαγειρεύουν ό,τι τους πει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και μετά να δοκιμάζουν τα πιάτα για να βαθμολογήσουν, αλλά χωρίς να γνωρίζουν ούτε ποιο είναι το δικό τους πιάτο. Αξίζει μάλιστα να αναφέρω ότι μετά τον πρώτο κύκλο των 50 επεισοδίων τα στελέχη του STAR ενέκριναν 60 επεισόδια για το δεύτερο κύκλο που σημαίνει ότι το «Blind Taste» θα παραμείνει στον αέρα όλη τη σεζόν, αλλά και ότι πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν συμμετοχή για να διαγωνιστούν και να αποδείξουν τις μαγειρικές ικανότητές τους…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε