Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΝΕΡΙΤ: Άρον άρον… διόρισε αυτούς!

ΝΕΡΙΤ: Άρον άρον… διόρισε αυτούς!

Αποφάσισαν να παρατείνουν κατά μία βδομάδα την αγωνία των υποψηφίων. Ό,τι είναι να γίνει πάντως, θα γίνει πολύ σύντομα, καθώς υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες για τις οποίες πρέπει να πάρει αποφάσεις το Διοικητικό Συμβούλιο.

Μετά τις συνεχείς παραιτήσεις από τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ το Εποπτικό Συμβούλιο αποφάσισε να παρατείνει για μία ακόμα βδομάδα την υποβολή αιτήσεων για τη θέση του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της κρατικής τηλεόρασης.

Η διορία εκπνέει σήμερα Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα και στη συνέχεια πρέπει να αποφασιστεί ποιοι θα αναλάβουν τις θέσεις. Βέβαια στο Μαξίμου έχουν δώσει το σύνθημα «άρον, άρον, διόρισε αυτούς», θέλοντας να βάλουν σε τάξη τη ΝΕΡΙΤ που δημιούργησαν επειδή η ΕΡΤ, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ήταν… άτακτη.

Τελικά όμως, έχουν μπει σε φασαρίες και αυτό που λέγεται στο παρασκήνιο είναι ότι τονίζεται από το Μαξίμου πως όποιοι βρεθούν στις θέσεις θα δεσμευθούν ότι θα παραμείνουν εκεί για όλη τη θητεία τους… ποιώντας ό,τι τους ζητηθεί.

Ωστόσο, στο ίδιο παρασκήνιο, λέγεται ότι και τις προηγούμενες φορές το ίδιο πίστευαν, αλλά τελικά η μία παραίτηση διαδεχόταν την άλλη. Ανάμεσα μάλιστα στις υποχρεώσεις της καινούργιας διοίκησης είναι να λυθεί και το θέμα με την EBU καθώς τον Δεκέμβριο θα αποφασιστεί αν η ΝΕΡΙΤ θα γίνει μέλος της, ενώ οι… διπλωματικές συνομιλίες στο παρασκήνιο συνεχίζονται προκειμένου να συμμετέχουμε στο φεστιβάλ τραγουδιού της Eurovision.

Σύμφωνα πάντως με τους καλά γνωρίζοντες τα νέα πρόσωπα θα αναλάβουν σύντομα τα καθήκοντά τους, αφού στο παρασκήνιο τονίζεται ότι κάποιες θέσεις έχουν ήδη «κλείσει»! Το ερώτημα όμως, είναι αν θα αντέξουν να παραμείνουν έως το τέλος της θητείας τους, ή θα αρνηθούν κι αυτοί, όπως κι άλλοι στο παρελθόν, να ακούσουν τις εντολές του Μαξίμου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε