Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Νίκη Λυμπεράκη: Aυτό με σοκάρει στην υπόθεση της Πάτρας

Νίκη Λυμπεράκη: Aυτό με σοκάρει στην υπόθεση της Πάτρας

Για την υπόθεση της Πάτρας και όχι μόνο μίλησε η Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA.

Τη Νίκη Λυμπεράκη συνάντησε ο Παύλος Σταματόπουλος σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” από την οποία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η επικαιρότητα και η πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου.

“Αυτό που με σοκάρει στην υπόθεση της Πάτρας είναι πως δεν μεταβολίζεται όλο αυτό. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Δεν είναι ότι σε σοκάρει κάτι επειδή είσαι δημοσιογράφος ή επειδή είσαι μαμά…

Είναι ότι είσαι μπροστά σε μια πραγματικότητα πιθανότατα, γιατί όλο αυτό είναι σε εξέλιξη, που δεν μπορείς να την χωρέσεις μέσα σου” εξομολογήθηκε, αρχικά, η Νίκη Λυμπεράκη στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

“Συναντούσα τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στους διαδρόμους του MEGA και τον ρωτούσα αν το έκανε αυτή. Αυτή η ανθρώπινη απορία που προφανώς δεν ακολουθεί τους κανόνες της πολιτικής ορθότητας γιατί πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας.

Θέλω να πω όμως ότι ανθρώπινα και εμείς μεταξύ μας είχαμε αυτή την απορία και αυτή την αγωνία.. Αυτή την ανάγκη να μην είναι έτσι” συμπλήρωσε η Νίκη Λυμπεράκη στη συνέντευξη της.

Media Τελευταίες ειδήσεις