Κυριακή, 14 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Μου είναι πανεύκολο να παίζω με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Μου είναι πανεύκολο να παίζω με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Όσα είπε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τον πρώην σύνροφο της, Σπύρο Παπαδόπουλο.

Για την συνεργασία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο μίλησε από καρδιάς η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 με αφορμή την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, “Κάνε ότι κοιμάσαι” την Παρασκευή.

“Η παρουσία του Σπύρου στη σειρά είναι θετικό στοιχείο στο ότι είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και συνάδελφος οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι κάπου καλά.

Ειδικά όταν έμαθα και το υπόλοιπο team επειδή είναι όλοι ηθοποιοί που θαυμάζω και αγαπώ. Με τον Δημήτρη Καπετανάκο που κάνει τον Ίσαρη είμαστε φίλοι από παλιά οπότε το να κάνουμε μαζί το δίδυμο των αστυνομικών ήταν τεράστια ευτυχία” εξομολογήθηκε αρχικά η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

“Με την Μαρίνα Ασλάνογλου, επίσης, είμαστε κουμπάρες και την έχω παντρέψει. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί αν και είχαμε μόνο μια σκηνή μαζί, ένα βλέμμα. 

Πάρα πολύ ευχάριστες όλες οι συμπτώσεις στη σειρά. Δηλαδή με τον Δημήτρη Καπετανάκο, όταν μάθαμε ότι θα είμαστε μαζί γιατί δεν το ξέραμε στην αρχή, τρελαθήκαμε και δουλεύαμε πολύ μόνοι μας πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα”.

“Μου είναι πανεύκολο να παίζω με τον Σπύρο! Νομίζω πως είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία. Νομίζω όμως ότι γίνεται καμιά φορά ένα λάθος με τον Σπύρο, όπως και με όλους τους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται με την παρουσίαση και κάτι άλλο, γιατί αν ο κόσμος έχει συνηθίσει να τον βλέπει σε ένα πόστο ξεχνάει το βασικό του.

Ο Σπύρος είναι υπηρέτης του θεάτρου τα τελευταία σαράντα χρόνια και είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιούς. Ο κόσμος έχει όμως συνηθίσει να τον βλέπει όλα αυτά τα χρόνια σαν παρουσιαστή και είναι λογικό να ξεχνάει το άλλο κομμάτι” συμπλήρωσε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

“Επειδή λοιπόν είναι πολλά τα χρόνια που έκανε εκπομπή ο Σπύρος, κόλλησε ο κόσμος με αυτό και πολύ λογικά το θεώρησε ότι είναι μόνο πλέον παρουσιαστής”.

Media Τελευταίες ειδήσεις