Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νικολέττα Ράλλη: “Ήταν μόνος του στο χώρο, μου έδωσε το μαγιό, το φόρεσα και…”

Νικολέττα Ράλλη: “Ήταν μόνος του στο χώρο, μου έδωσε το μαγιό, το φόρεσα και…”

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στο Hello και στην Τζοβάνα Βλαχάβα για όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις ενώ ανέφερε αν έχει δεχτεί κι η ίδια.

Το κίνημα του metoo που ξεκίνησε στη χώρα μας από το χώρο του αθλητισμού και επεκτάθηκε στο θέατρο, σε σόκαρε;

Πολύ! Σε ορισμένες περιπτώσεις, τρόμαξα με την εμμονή των θυτών απέναντι στα θύματα κακοποίησης – παρενόχλησης. Αν και κινούμαι στο χώρο των media πολλά χρόνια, δεν γνώριζα αυτές τις ιστορίες που βγήκαν στο φως. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα το metoo θα επεκταθεί στο χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης.

Έχεις δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Στην τηλεόραση όχι, ήμουν τυχερή. Στα 22 μου, όμως, όταν ασχολούμουν με το μόντελινγκ, είχε τύχει να νιώσω άβολα σε κάστινγκ που πήγα εκτός του πρακτορείου μου, για έναν όμιλο με ρούχα που είχε και brand με μαγιό. Ένας υπεύθυνος με ρώτησε αν ήθελα να συμμετάσχω και στο κάστινγκ για την καμπάνια των μαγιό, δέχθηκα, κι έτσι κλείσαμε ραντεβού για το απόγευμα της επόμενης μέρας. Ήταν μόνος του στο χώρο, μου έδωσε το μαγιό, το φόρεσα και, όταν βγήκα από το δοκιμαστήριο, είδα ότι είχε βάλει να πιει ένα ποτό. Δεν με πλησίασε καθόλου, αλλά με κοίταζε περίεργα. Ένιωσα άβολα και του είπα πολύ ευγενικά ότι θυμήθηκα πως είχα μια δουλειά και έπρεπε να φύγω. Άλλαξα γρήγορα κι έφυγα τρέχοντας.

Media Τελευταίες ειδήσεις