Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Νίκος Αποστολόπουλος: Η Σοφία Χατζηπαντελή έπεσε ανάμεσα στους δυο ξενέρωτους στο My Style Rocks

Νίκος Αποστολόπουλος: Η Σοφία Χατζηπαντελή έπεσε ανάμεσα στους δυο ξενέρωτους στο My Style Rocks

“Από που να πάρει πάσα και σε ποιον να δώσει πάσα;” αναρωτήθηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Τόσο στη συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο νέο κύκλο του My Style Rocks όσο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον… Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος όταν τον συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε βραδινή του έξοδο. 

“Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί μου, δυστυχώς. Αυτό με θλίβει πάρα πολύ. Δεν φτάνω εγώ να ζητάω από κάποιον να έρθει για να τον ντύσω, αυτός πρέπει να ζητήσει από εμένα να έρθει” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής μόδας.

Όσον αφορά, δε, το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το Shopping Star, ο Νίκος Αποστολόπουλος δήλωσε τα εξής: “Δεν ξέρω για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το κορίτσι αυτό όπου και να πάει σε λίγο την ξεχνάμε! Τώρα, κάνει αυτό το Shopping Star, που εμένα μου αρέσει που το κάνει, αλλά νομίζω τελικά ότι δεν πολυακούγεται”.

 

“Η Σοφία Χατζηπαντελή πίστευα ότι θα ήταν πιο ευρηματική και διασκεδαστική. Νομίζω όμως, επειδή έχει πέσει ανάμεσα στους δυο ξενέρωτους, δεν μπορεί η κοπέλα. Από που να πάρει πάσα και σε ποιον να δώσει πάσα;

Αυτά τα δυο παιδιά (σ.σ. ο Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρης) δεν κάνουν οπότε δεν παίρνει πάσα. Έχουν μια σοβαροφάνεια την οποία δεν υπάρχει λόγος να την έχουν, οπότε γι’ αυτό και θα ακολουθήσει την πορεία του GNTM”.

Media Τελευταίες ειδήσεις