Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Νίκος Κοκλώνης: Δεν σπαταλάω ενέργεια ποτέ στα αρνητικά, τα ξεχνάω

Νίκος Κοκλώνης: Δεν σπαταλάω ενέργεια ποτέ στα αρνητικά, τα ξεχνάω

Για όλα μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης στη νέα του συνέντευξη…

Λίγο πριν έρθει ξανά το J2US στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα, ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ανδριτσάνο όπου και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική έκθεση, τις κριτικές και τα αρνητικά σχόλια.

Θα μπορούσατε να περάσετε και πίσω από την κάμερα ή σας αρέσει η «τηλεοπτική έκθεση»;

Ξέρεις τι είναι αυτό που με τρελαίνει; Με την καλή έννοια, που λέει και ο Ψινάκης… Με τρελαίνει η επικοινωνία με τον κόσμο. Το είχα πει και πριν από λίγο καιρό, που ήμουν καλεσμένος στον φίλο μου τον Νίκο Μουτσινά. Μετά το πάρτι του J2US, η Κυριακή και η Δευτέρα ήταν οι χειρότερες μου μέρες.

Με έπιανε μοναξιά. Η επικοινωνία είναι που μου αρέσει, για αυτό και έχω αποφασίσει να κάνω μόνο live. Το πίσω από τις κάμερες μου αρέσει πολύ, αλλά το κάνω ως ένα βαθμό στις άλλες παραγωγές μου, που δεν παρουσιάζω εγώ.

Σας ενοχλούν οι κριτικές;

Όποιος ενοχλείται από τις κριτικές δεν πρέπει να κάνει τηλεόραση. Κάποιοι σε λατρεύουν, κάποιοι δεν σε γουστάρουν καθόλου.

Το χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι να περνάς αδιάφορος. Κατά τα άλλα, κανείς δεν μπορεί να αρέσει σε όλους και όλοι έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους, σχολιάζοντας τι τους αρέσει και τι όχι στις παρέες τους και στις μεγάλες παρέες των social media. Οι εμμονές με ενοχλούν, αλλά κι αυτές τις καταλαβαίνω.

Τι διαβάσατε πρόσφατα για εσάς που σας στεναχώρησε;

Προτιμώ να θυμάμαι αυτά που με έκαναν να νιώσω χαρά. Τα άλλα τα ξεχνάω. Όχι αμέσως, αλλά πολύ γρήγορα. Δεν σπαταλάω ενέργεια ποτέ στα αρνητικά. Γενικά έτσι είμαι σε όλα. Προσωπικά, επαγγελματικά και κοινωνικά. Κρατάω τα καλά και προχωράω.

Media Τελευταίες ειδήσεις