Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Νίκος Μάνεσης για τον θάνατο του πατέρα του: «Διαμελίστηκε… »

Νίκος Μάνεσης για τον θάνατο του πατέρα του: «Διαμελίστηκε… »

Mία συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης, ενώ συνομιλούσε στον «αέρα» με τη μητέρα του νεαρού πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος πριν από 2,5 περίπου χρόνια από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και έχασε τη ζωή του. 

Ο νεαρός πολίστας επέβαινε στο αυτοκίνητο ενός φίλου του και κάποια στιγμή, ενώ βρίσκονταν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο. Τα παιδιά σταμάτησαν στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας – στο ρεύμα προς Γλυφάδα – για να κατέβουν από το αυτοκίνητο και να ελέγξουν τι συνέβαινε. Όταν όμως, ο Αδαμάντιος Μαντής άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, ένα άλλο όχημα έπεσε με δύναμη πάνω στον πολίστα και το σταματημένο όχημα. Ο – επίσης – νεαρός που σκότωσε τον πολίστα παραμένει ελεύθερος, χωρίς να του έχει επιβληθεί η παραμικρή ποινή.

Ο Νίκος Μάνεσης ακούγοντας τη μητέρα του άτυχου 21χρονου, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον γιο της, να μιλάει για τον άδικο τρόπο, με τον οποίο «έφυγε» το παιδί της, αποκάλυψε την προσωπική του τραγωδία. «Είμαι πέριξ της 6ης δεκαετίας της ζωής μου και θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Έτσι ακριβώς, έχασα τον πατέρα μου, όταν ήμουν 14-15 χρονών. Δύο χρόνια με αναστολή και μια χρηματική αποζημίωση ήταν η ποινή» είπε ο δημοσιογράφος. 

Και πρόσθεσε: «Ένας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και πάτησε το αμάξι, που ήταν μέσα ο πατέρας μου, η αδερφή μου και η γιαγιά μου. Ο πατέρας μου διαμελίστηκε κι οι άλλοι δύο γλίτωσαν ως εκ θαύματος». 

«Καταλαβαίνω πολύ καλά κι έχω άποψη και για τη Δικαιοσύνη και για το ταχύρρυθμο της διεξαγωγής της δίκης, αλλά και για τις ποινές», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Νίκος Μάνεσης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις