Δευτέρα, 20 Μαΐ
25oC Αθήνα

Νίκος Μουρατίδης: Η Μαρίνα Σάττι πρέπει να αποκτήσει πιο σταθερή φωνή

Νίκος Μουρατίδης: Η Μαρίνα Σάττι πρέπει να αποκτήσει πιο σταθερή φωνή

“Μου έλειψε πάρα πολύ ο κύριος με το πνευστό! Ήταν αυτό που θα μου έκανε τη διαφορά” τονίζει ο Νίκος Μουρατίδης.

Για όσα είδαμε στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024 και την προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το “Ζάρι” μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης, το πρωινό της Παρασκευής, στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha

“Τώρα που το άκουσα στα ακουστικά μου δεν ήταν καλό, πολλά λάθη. Αυτό εξηγείται γιατί ήταν άρρωστη, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και δεν ξέρω αν έπαιρνε και κορτιζόνη για να ανοίξει η φωνή. Χθες που το είδα, δεν ενθουσιάστηκα.

Είπα “ωραίο είναι” αλλά δεν ενθουσιάστηκα όπως όταν είχα δει το videoclip. Μου έλειψε πάρα πολύ ο κύριος με το πνευστό!

Ήταν αυτό που θα μου έκανε τη διαφορά και απορώ γιατί δεν τον έβαλαν” τόνισε, αρχικά, ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός.

“Η Μαρίνα μού αρέσει πάρα πολύ! Και το στυλ της και η αισθητική της και τα τραγούδια της. Την παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή, από την συγκλονιστική διασκευή στο “Θα σπάσω κούπες”.

Έχει δουλέψει πάρα πολύ η κοπέλα και είμαι πολύ φαν. Χθες όμως δεν ενθουσιάστηκα. Έπεσε και καπάκι ο Ελβετός, ο οποίος είναι συγκλονιστικός”.

“Πιστεύω να πάμε καλά και να είναι καλύτερα αύριο, Σάββατο. Πρέπει να αποκτήσει πιο σταθερή φωνή.

Όταν είσαι άρρωστος και παίρνεις φάρμακα, αυτά κάπως λειτουργούν και χωρίς να το καταλάβεις δεν έχεις την ίδια ενέργεια που έχεις όταν είσαι υγιής” υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Νίκος Μουρατίδης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην Super Κατερίνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις