Κυριακή, 25 Φεβ.
17oC Αθήνα

Νίκος Μουρατίδης: Νέα προσβλητική δήλωση για τη Χριστίνα Λαμπίρη – Απαξιωτικός για τη Μαρία Ιωαννίδου

Νίκος Μουρατίδης: Νέα προσβλητική δήλωση για τη Χριστίνα Λαμπίρη – Απαξιωτικός για τη Μαρία Ιωαννίδου

Επανήλθε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τη Χριστίνα Λαμπίρη σε νέο του κείμενο ο Νίκος Μουρατίδης. Ο οποίος αναφέρθηκε απαξιωτικά και στη Μαρία Ιωαννίδου. 

Μετά το σάλο που προκάλεσαν τα όσα έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης για τη Χριστίνα Λαμπίρη, πριν από μερικές μέρες, σχολιάζοντας τη διαφωνία της με την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών, ο γνωστός παραγωγός “ξαναχτύπησε”. 

Και αυτή τη φορά δεν απέφυγε προβληματικούς χαρακτηρισμούς, ενώ λέγοντας πως όσα είπε για τη Χριστίνα Λαμπίρη (σ.σ. «μιλάει αυτή που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό» είχε γράψει), τα είχε… διαβάσει κάπου και αν έκανε λάθος και δεν ισχύουν…. συγγνώμη κιόλας. 

Αναφέρθηκε επίσης απαξιωτικά στη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία επίσης έχει διαφωνήσει με την τεκνοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια, λέγοντας πως είναι «μια γυναίκα που δεν έκανε παιδί και που έγινε γνωστή μασώντας τσίχλα σε ταινίες του Δαλιανίδη». 

Στη νέα του επίθεση στη Χριστίνα Λαμπίρη, ο Νίκος Μουρατίδης έγραψε: «Χτες πέρασα πάρα πολύ ωραία μιλώντας με όλα τα κανάλια. Θέλανε πάρα πολύ να βγω on camera να τους πω για κάτι που έγραψα λέει για την Χριστίνα Λαμπίρη.

Συγκεκριμένα η κ. Λαμπίρη πήρε θέση και είναι αρνητική στο να αποκτούν παιδιά τα ζευγάρια του ιδίου φύλλου με παρένθετη μητέρα. Με γεια της με χαρά της, αλλά μήπως θα πρέπει όλοι αυτοί που δηλώνουν ότι δεν συμφωνούν να ρίχνουν πρώτα μια ματιά και στην δική τους “καμπούρα”;

Μιλάει για ένα τόσο σοβαρό θέμα η Μαρία Ιωαννίδου, ως τι; Με τι σπουδές; Μια γυναίκα που δεν έκανε παιδί και που έγινε γνωστή μασώντας τσίχλα σε ταινίες του Δαλιανίδη; Μιλάει για ένα τόσο σοβαρό θέμα ο Νίκος Οικονομόπουλος, ως τι; Ως κοινωνιολόγος ή ως ψυχολόγος;

Μιλάει η Χριστίνα Λαμπίρη; Ως τι; Ως πρώην τηλεοπτική κουτσομπόλα; Μήπως μετά απ’ το γεγονός (όπως η ίδια έχει πει) ότι τα έκανε σκ@τά στην προσωπική της ζωή, με το θέμα της κόρης της, θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτική στο τι λέει;

Βλέπεις ανθρώπους μορφωμένους, καθηγητές ή διανοούμενους να μην εκφέρουν γνώμη – γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό – και θα ακούμε την γνώμη όλων αυτών των αμόρφωτων που βγαίνουν με άνεση στα κανάλια να μιλήσουν για τεκνοθεσία; Για να συνέλθουμε λίγο μην ανοίξω το βρωμόστομα μου και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν…».

Σε άλλο κομμάτι, ο Νίκος Μουρατίδης, επανέρχεται στο θέμα και γράφει για τη Χριστίνα Λαμπίρη: «Μου λένε ότι η κόρη της δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί, και ειλικρινά χαίρομαι που το ακούω. Δεν μου αρέσει να υπάρχουν σ’ αυτόν τον τρελό κόσμο παιδιά με προβλήματα.

Αυτά που έγραψα τα έγραψα γιατί στο παρελθόν είχα διαβάσει κάποια δημοσιεύματα όπου η ίδια η κ. Λαμπίρη μιλούσε για την κόρη της και τα προβλήματα της. Κάνω λάθος; Μόνο εγώ το θυμάμαι;

Αν δεν ισχύει, συγγνώμη, και επ’ ευκαιρίας οι δημοσιογράφοι να προσέχουν τι δημοσιεύουν κυρίως για τα παιδιά».

Media Τελευταίες ειδήσεις