Κυριακή, 25 Φεβ.
13oC Αθήνα

Νίκος Ψαρράς: Έτσι προέκυψε ο ρόλος του στη Μάγισσα – Οι δυσκολίες των γυρισμάτων

Νίκος Ψαρράς: Έτσι προέκυψε ο ρόλος του στη Μάγισσα – Οι δυσκολίες των γυρισμάτων

«Υπήρξαν δυσκολίες, κάναμε γυρίσματα με 45 βαθμούς και φορούσαμε γούνες», λέει ο Νίκος Ψαρράς.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετος «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής έδωσε ο Νίκος Ψαρράς. Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Κανέλλου στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μάγισσα», αλλά και τις δυσκολίες που υπήρξαν στα γυρίσματα.

Πώς προέκυψε ο ρόλος του Κανέλλου στη Μάγισσα;

Συναντήθηκα με τον Πέτρο Καλκόβαλη, τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Λευτέρη Χαρίτο στις Άγριες Μέλισσες. Προς το τέλος των γυρισμάτων μού είχαν πει ότι συζητούν να κάνουν μια ωραία δουλειά και με προέτρεψαν να μη βιαστώ να κλείσω κάτι άλλο γιατί ήθελαν να ξανασυνεργαστούμε. Τους περίμενα! Είχαμε μια υπέροχη συνεργασία, γνωρίζω το ταλέντο τους, οπότε το να δουλεύουμε μαζί είναι ευτυχία. Έκλεισα λοιπόν τη δουλειά χωρίς να έχω σενάριο και ρόλο στα χέρια μου.

Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στην εν λόγω σειρά;

Υπήρξαν δυσκολίες, κυρίως αφορούσαν στο ότι η σειρά είναι εποχής. Έπρεπε να ανακαλύψουμε τα πάντα για εκείνη την εποχή. Επιπλέον, κάναμε γυρίσματα με 45 βαθμούς και φορούσαμε γούνες. Κάναμε πολλές σκηνές με άλογα, οπότε έπρεπε να μάθουμε ιππασία.

Ο Κανέλλος σάς γοήτευσε ως ρόλος;

Ο Κανέλλος Λάσκαρης είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας, δίκαιος αλλά και νευρικός. Έχει αρχές απαραβίαστες, βάζει το στήθος του μπροστά για να προστατέψει την οικογένειά του, τους ανθρώπους γύρω του.

Με συγκίνησε αυτός ο ήρωας από τις πρώτες αναγνώσεις. Βλέπω στοιχεία του Νίκου στον Κανέλλο. Τα παιδιά έγραψαν αυτό το ρόλο για μένα. Τώρα δουλεύουμε το φινάλε της σειράς και είναι δύσκολες σκηνές.

Ο κόσμος θα συγκινηθεί πολύ, θα θέλουν σίγουρα να υπάρχει συνέχεια.

Media Τελευταίες ειδήσεις