Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Νίκος Ψαρράς: Έχω στοιχεία από τον πατέρα μου, μέχρι και τον τόνο της φωνής μου, αυτό με τρομάζει

Νίκος Ψαρράς: Έχω στοιχεία από τον πατέρα μου, μέχρι και τον τόνο της φωνής μου, αυτό με τρομάζει

«Η δικαιοσύνη θα πράξει το σωστό», λέει ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σύζυγό του, την απώλεια του πατέρα του, τον Γιώργο Κιμούλη και τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Με σκηνοθετεί για τέταρτη φορά η σύζυγός μου. Μοιραία παίρνουμε τη δουλειά στο σπίτι. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο και συνειδητοποιείς μετά ότι τον αγαπάς και ότι αυτή είναι η ουσία, αυτόν που αγαπάς να τον έχεις αγκαλιά και δίπλα σου, είναι ωραίο να το έχεις όταν το σκέφτεσαι και όχι να το αναπολείς.

Για έναν επιτυχημένο γάμο χρειάζεται σεβασμός, ειλικρίνεια και φροντίδα. Όταν δεν λες ψέματα, δεν χρειάζεται να θυμάσαι. Την αλήθεια τη θυμάσαι», είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

Για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, ο Νίκος Ψαρράς είπε: «Δεν συμφιλιώνεσαι ποτέ με την απώλεια ενός δικούς σου ανθρώπου. Είναι δύσκολο για όποιον μένει πίσω. Έχω στοιχεία από τον πατέρα μου, μέχρι και τον τόνο της φωνής μου που με τρομάζει».

Κλείνοντας, ο Νίκος Ψαρράς είπε: «Δεν ασχολούμαι με την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν έχω κληθεί να παραστώ στη δίκη.

Ο καθένας είπε τη δική του πλευρά και νομίζω ότι η δικαιοσύνη θα πράξει το σωστό. Δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ξέρω ότι κάτι έχει συμβεί, αλλά δεν είμαι ενήμερος, οπότε δεν μπορώ να πάρω θέση. Λυπάμαι γιατί είναι συνάδελφος».

Media Τελευταίες ειδήσεις