Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νίκος Ψαρράς: Χάρη σε ένα κοστουμάκι έκλεισα τον ρόλο στην «Πρόβα Νυφικού»

Νίκος Ψαρράς: Χάρη σε ένα κοστουμάκι  έκλεισα τον ρόλο στην «Πρόβα Νυφικού»

«Χάρη σε εκείνο το κοστουμάκι έκλεισα την Πρόβα Νυφικού» αποκάλυψε ο Νίκος Ψαρράς.

Για την καλλιτεχνική του διαδρομή και την τηλεοπτική του επιτυχία μίλησε, μέσα σε όλα, ο Νίκος Ψαρράς όταν βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στο “Πρωίαν σε είδον” της Παρασκευής.

«Στη Θεσσαλονίκη και τελείωσα το Κρατικό Θέατρο. Όταν τελείωσα τη σχολή, κατέβηκα στην Αθήνα. Πήγα στο γραφείο του Μανουσάκη, του Κουτσομύτη, του Κοκκινόπουλου.

Με ένα βιογραφικό με ρόλους που είχα παίξει στη σχολή, γιατί δεν είχα τι άλλο να δηλώσω. Θράσος» δήλωσε, αρχικά, ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Έκλεισα αμέσως τις πρώτες μου δουλειές, ένα επεισόδιο στο ‘Ταύρος με Τοξότη’ που έκανε τότε ο Μανούσος. Ο Κουτσομύτης γέλασε όταν με είδε, γιατί είχα πάει με ένα κοστουμάκι και γραβάτα. Μου λέει: τι ντύθηκες έτσι ρε; Ήρθες για γύρισμα; Του λέω: όχι, είναι τα καλά μου, έβαλα τα καλά μου και ήρθα» περιγράφει με χιούμορ ο ηθοποιός.

«Χάρη σε εκείνο το κοστουμάκι όμως έκλεισα την Πρόβα Νυφικού», τόνισε ο Νίκος Ψαρράς.

«Τότε υπήρχε το εξής κοινό μυστικό, που έχει αρχίσει τώρα τελευταία να ξαναγίνεται: θέλεις να κάνεις ωραίους ρόλους στο θέατρο;

Κάνε ένα ωραίο σήριαλ. Το να είσαι, ας πούμε, στην Πρόβα Νυφικού του Κουτσομύτη ήταν ένα πολύ μεγάλο διαβατήριο.

Μετά περάσαμε σε άλλες φάσεις. Υπήρχαν νέοι συνάδελφοι που δεν ήθελαν να κάνουν τηλεόραση» ανέφερε κλείνοντας το θέμα ο Νίκος Ψαρράς.

Media Τελευταίες ειδήσεις