Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νοιάζονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μοιράζονται σε όλη την Ελλάδα

Νοιάζονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μοιράζονται σε όλη την Ελλάδα

Οι απλοί πολίτες έχουν αποδείξει πολλές φορές την ευαισθησία τους για όλους όσοι έχουν ανάγκη. Λίγες ημέρες πριν από την εορταστική περίοδο, καλούνται για ακόμα μία φορά να προσφέρουν, προσφέροντάς τους τρόφιμα.

Για ακόμα μία χρονιά το MEGA, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Νοιάζομαι Μοιράζομαι», θα συγκεντρώσει τρόφιμα ώστε να διανεμηθούν σε αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την καθημερινή διαβίωσή τους.
Έτσι λοιπόν το επόμενο Σάββατο, στις 21 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, αλλά και στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη το κανάλι της Μεσογείων σε συνεργασία με τους δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει συλλογή τροφίμων.
Η καμπάνια πραγματοποιείται για πρώτη φορά ταυτόχρονα σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα με σκοπό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα συσκευασμένα τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες.
Τις επόμενες ημέρες μάλιστα το MEGA θα προβάλλει και το αντίστοιχο μήνυμα που γυρίστηκε χθες και μέσα από αυτό παιδιά θα καλούν όσους μπορούν να βοηθήσουν αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης.
Κι είναι σίγουρο ότι για ακόμα μία φορά οι απλοί πολίτες θα αποδείξουν την ευαισθησία τους, δίνοντας κι από το υστέρημά τους, για αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε