Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Nomads: Άλλαξαν όλα! Τι θα δούμε απόψε

Nomads

Τα δεδομένα άλλαξαν και ο πρώτος νικητής της ένωσης ήταν ο Αλεξάνδρου. Τι εκπλήξεις περιμένει παίκτες και κοινό απόψε στο Nomads.

Το πρώτο επεισόδιο της ένωσης παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό χθες στο Nomads. Τα δεδομένα άλλαξαν, οι ανατροπές δεν έχουν τελειωμό και τώρα ο καθένας για την πάρτη του! Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο και τι θα δούμε απόψε το βράδυ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads ενημέρωσε τους παίκτες ότι τα ατομικά αγωνίσματα είναι γεγονός. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης έκαψε την σημαία τόσο της ομάδας της Φωτιάς όσο και των Ωκεανών. Αυτό σηματοδότησε την αρχή της πολυαναμενόμενης ένωσης.

Οι κανόνες άλλαξαν, τα αγωνίσματα είναι ατομικά όπως και τα έπαθλα. Βέβαια, συνήθως οι νικητές θα επιλέγουν έναν παίκτη για να μοιράζονται το έπαθλο. Όπως και να ‘χει, τώρα ο καθένας μάχεται για τον εαυτό του και όσο το παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος του, τόσο ο ανταγωνισμός θα μεγαλώνει…

Σοκαρισμένος ο Ζαμπίδης χθες στο Nomads

https://www.instagram.com/p/Bb-Qky2Fl0j/?taken-by=nomadsant1

Χθες, μια τεράστια σαρανταποδαρούσα δάγκωσε το άνω χείλος του Μιχάλη Ζαμπίδη με αποτέλεσμα να φοβηθεί αρκετά και να πονάει. Ο γιατρός της παραγωγής όμως μόλις ενημερώθηκε έσπευσε άμεσα στο σημείο και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον Iron Mike.

«Φοβήθηκα μήπως μου πρηζόταν ο λαιμός κι η γλώσσα και μου κοπεί το οξυγόνο», δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Nomads λίγο πριν το πρώτο ατομικό αγώνισμα του ριάλιτι επιβίωσης.

https://www.youtube.com/watch?v=l7GkIurv_E0

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο νικητής στο πρώτο ατομικό αγώνισμα

Οι παίκτες του Nomads καλούνταν να ξεπεράσουν εμπόδια ώστε να φτάσουν πρώτοι στον τερματισμό. Το παιχνίδι απαιτούσε ισορροπία, ταχύτητα, ευλυγισία αλλά και συγκέντρωση. Το έπαθλο του νικητή ήταν η διαμονή στη βίλα με έναν άλλον παίκτη της επιλογής του. Μετά από την υπερπροσπάθεια όλων των παικτών, νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος νίκησε στον τελικό την επίσης πολύ δυνατή, Δήμητρα Φραντζή.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διάλεξε τον Κωνσταντίνο Οροκλό και μαζί έμειναν στις ανέσεις της βίλας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα μείνουν όλοι μαζί στην παραλία και τις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης.

https://www.instagram.com/p/Bb-KddJFS_e/?taken-by=nomadsant1

Τι θα δούμε απόψε

Το δεύτερο αγώνισμα ατομικού παιχνιδιού θα παρακολουθήσει απόψε το τηλεοπτικό κοινό. Οι παίκτες θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι ώστε να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στην τελική διεκδίκηση του πολυπόθητου χρηματικού επάθλου.

Παρά την κούραση των παικτών και τους τραυματισμούς τους, οι παίκτες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Θα καταθέσουν σώμα και ψυχή για ένα έπαθλο που το έχουν ανάγκη πολύ. Μπορεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Κωνσταντίνος Οροκλός να είναι ξεκούραστοι αφού κοιμήθηκαν στη βίλα, όμως κανείς δεν ξέρει πώς θα αγωνιστούν σήμερα, αφού ο ανταγωνισμός μεγαλώνει.

https://www.instagram.com/p/Bb_0YQ-FQVQ/?taken-by=nomadsant1

Απόψε ένας θα κερδίσει ασυλία και δύο θα είναι υποψήφιοι μονομάχοι για την Πέμπτη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να ξεχάσουμε όσα ξέραμε. Το ριάλιτι επιβίωσης οδεύει προς το τέλος του, όχι όμως και οι εκπλήξεις που κρύβει. Οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα και το αποψινό επεισόδιο αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό απόψε στις 21:00…

Media Τελευταίες ειδήσεις