Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Nomads: Άναψαν τα αίματα στο παιχνίδι! Μαυρίδης εναντίον Κολέτσα

Nomads

Μία ένταση άνευ προηγουμένου θα παρακολουθήσει απόψε το τηλεοπτικό κοινό του Nomads. Μαυρίδης και Κολέτσα λογομαχούν!

Σαν το αποψινό επεισόδιο του Nomads, δεν έχει παρακολουθήσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι επιβίωσης. Μαυρίδης και Κολέτσα απόψε το βράδυ θα λογομαχήσουν έντονα και η αφορμή θα είναι ο Μάνος Πίντζης.

Χθες προβλήθηκε ο αγώνας ατομικής ασυλίας, ενώ απόψε οι παίκτες θα διεκδικήσουν ένα πολυπόθητο έπαθλο που θα περιλαμβάνει διασκέδαση και φαγητό.

Τι έγινε χθες στο Nomads

https://www.instagram.com/p/Ba7Vv6fF5Bj/?taken-by=nomadsant1

Μετά από μια συγκλονιστική μάχη των παικτών, ένας κόκκινος ήταν αυτός που κατάφερε να κατακτήσει την ατομική ασυλία. Όλοι οι Διάσημοι κατέθεσαν σώμα και ψυχή, εκτός από την Μαντώ Γαστεράτου που είχε ήδη ψηφιστεί πρώτη μονομάχος.

Ανάμεσα στους  Νίκο Αναδιώτη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργο Μαυρίδη, Κωνσταντίνο Οροκλό, Χριστίνα Κολέτσα, Νατάσα Καλογρίδη και Αποστολία Ζώη, η τελευταία αναδείχθηκε νικήτρια. Η Αποστολία Ζώη λοιπόν, δεν θα μπει στην ψηφοφορία του κοινού.

Οι τηλεθεατές, πλέον, καλούνται να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη! Όποιος πάρει τις λιγότερες θετικές ψήφους, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μαντώ Γαστεράτου στη μονομαχία της Πέμπτης.

Όποιος χάσει στη μονομαχία αυτή θα αποχωρήσει από το Nomads, το νησί Παλαουάν και τη διεκδίκηση του πολυπόθητου χρηματικού επάθλου.

Τι θα δούμε απόψε

https://www.instagram.com/p/Ba87DSKlq40/?taken-by=nomadsant1

Μια ένταση άνευ προηγουμένου φαίνεται ότι θα καθηλώσει απόψε το τηλεοπτικό κοινό. Αφορμή αποτελεί η μετακίνηση του Μάνου Πίντζη από την ομάδα των Διασήμων, στην ομάδα των Ωκεανών. Η μετακίνησή αυτή έγινε λόγω της αποχώρησης, 2 μπλε, της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και του Νίκου Παπαδόπουλου λόγω τραυματισμού.

Η “μετάθεση” αυτή κρίθηκε απαραίτητη ώστε να υπάρχει στις δύο ομάδες αριθμητική ισότητα. Ο γνωστός ηθοποιός απομακρύνθηκε από την ομάδα του, μετά από ψηφοφορία των κόκκινων. Η απογοήτευσή του ήταν μεγάλη. Με αφορμή λοιπόν την απογοήτευση του Μάνου Πίντζη, ξεκίνησε ένας καβγάς ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Χριστίνα Κολέτσα.

«Όταν ήρθε η ώρα που μας ανακοίνωσαν ότι πρέπει να δώσουμε έναν άντρα… Τους είπα ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που αν φύγω να πάω εκεί δεν θα υπάρχει τόσο στεναχώρια. Και βλέπω τον Μάνο ότι έχει στεναχωρηθεί, σαν παιδάκι πέντε χρονών που λέει “δεν με παίζουν οι φίλοι μου και με διώχνουν”», φαίνεται να λέει στο τρέιλερ ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Το να είναι κάποιος συναισθηματικός και να στεναχωριέται για πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι ανώριμος ή πέντε χρονών. Εγώ αυτό που εισέπραξα τη μέρα εκείνη ήταν ότι “αν φύγω εγώ παιδιά, για εσάς θα είναι αναίμακτο”. Θεωρείς ότι δεν έχουμε δεθεί μαζί σου όλο αυτόν τον καιρό; Εμένα αυτό με στεναχωρεί, βασικά με πληγώνει. Μην μιλάς για εμάς. Δεν είσαι ο πατέρας μας.Έχω αρχίσει και ψυλλιάζομαι και στεναχωριέμαι γι’ αυτό ότι είναι κάποιου είδους στρατηγική», υπογραμμίζει στο αποψινό επεισόδιο Nomads, η Χριστίνα Κολέτσα.

“Φοβερό σόου παιδιά για άλλη μία φορά!”, απαντά από μεριάς του ο Μάνος Πίντζης που πλέον ανήκει στην ομάδα των Ωκεανών.

https://www.instagram.com/p/Ba4iAGKFpFW/?taken-by=nomadsant1

Πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα απόψε στο Nomads ανάμεσα στις δύο ομάδες; Τι άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσει το παιχνίδι; Ποιον θα υπερασπιστεί ο Γιώργος Μαυρίδης και πώς θα ακολουθήσει η απίστευτη λογομαχία με την Χριστίνα Κολέτσα; Ποια θα είναι η ανταπόκριση του Μάνου Πίντζη; Η απάντηση απόψε στις 21:00 από το κανάλι του ΑΝΤ1. 

Media Τελευταίες ειδήσεις