Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Nomads: Ανατροπή στην ψήφο του κοινού και στην αποχώρηση

nomads

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι. Διαβάστε όσα έγιναν στο Nomads.

Η Παρασκευή της αποχώρησης, για την δεύτερη εβδομάδα του Nomads, πραγματοποιήθηκε. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε και έσωσε με την ψήφο του την Ευαγγελία Πλατανιώτη, την 23χρονη Ολυμπιονίκη από την ομάδα των Ωκεανών. Η Ευαγγελία κατάφερε να πείσει το κοινό και να κάνει την ανατροπή ενάντια στην πιο δημοφιλή Νατάσα Καλογρίδη. Σε δυσάρεστη θέση βρέθηκε η ομάδα της Ζούγκλας, η οποία συνειδητοποίησε πως έπρεπε να αποχωριστεί άλλο ένα μέλος της ομάδας της.

Η Μονομαχία, το αγώνισμα μεταξύ των δύο υποψηφίων που κρίνει ποιος μένει και ποιος αποχωρεί από το παιχνίδι, ξεκίνησε για τους υποψήφιους νομάδες της Ζούγκλας, Φώτη Φιλιππόπουλο και Νατάσα Καλογρίδη. Νικητής της Μονομαχίας είναι αυτός που κερδίζει σε δύο αγωνίσματα τουλάχιστον. Τρίτο αγώνισμα υπάρχει όταν στα δύο πρώτα αγωνίσματα υπάρξει ισοπαλία.

Η Μονομαχία των Nomads

Στο πρώτο αγώνισμα η Νατάσα έμεινε πίσω και ο Φώτης κέρδισε με 2-0. Στο δεύτερο αγώνισμα, το λεγόμενο Ντα Βίντσι, οι παίκτες προσπαθούν να κρατηθούν πάνω σε έναν τοίχο από αριθμημένους πείρους, οι οποίοι αφαιρούνται ένας- ένας. Εκεί η Νατάσα κατάφερε και πήρε την νίκη με 2-1. Στο τρίτο αγώνισμα, οι μονομάχοι έπρεπε να φτιάξουν έναν πύργο από ξύλινες πλάκες σε 5 λεπτά. Ο ψηλότερος πύργος έδειχνε τον νικητή. Η Νατάσα πήρε την πολυπόθητη νίκη αφού στα τελευταία δευτερόλεπτα στον πύργο του Φώτη κατέρρευσαν μερικά πλακίδια.

NOMADS

Η Νατάσα μένει στο παιχνίδι για άλλη μία εβδομάδα, ενώ για τον Φώτη Φιλιππόπουλο το παιχνίδι τελείωσε εδώ.
Δείτε στο βίντεο πώς κατάφερε να παραμείνει στο Nomads η Νατάσα Καλογρίδη και τους πανηγυρισμούς της ομάδας

https://youtu.be/w7e7TMPk6-c

Μετά την ήττα του και σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο Φώτης όρισε ως αρχηγούς των ομάδων την Ειρήνη Ζάχου για την Ζούγκλα, την Βασιλική Μιλούση για την ομάδα των Ωκεανών και την Αποστολία Ζώη για την ομάδα της Φωτιάς. Διάλεξε τρεις γυναίκες γιατί, όπως είπε ο ίδιος, είναι μεγάλος οπαδός της γυναίκας και ήθελε να τις δει να ηγούνται των ομάδων!

Η αποχώρηση από το Nomads

Η συμβίωση του Φώτη Φιλιππόπουλου με τους υπόλοιπους νομάδες της Ζούγκλας δεν χαρακτηριζόταν ως εύκολη υπόθεση. Από την αρχή του παιχνιδιού είχε δοθεί η εντύπωση πως η υπόλοιπη ομάδα δεν είχε “αγκαλιάσει” τον Φώτη και γι’ αυτό ο κύριος λόγος που ψηφιζόταν από τους συμπαίκτες του ήταν ότι δεν είχε “κολλήσει” ακόμα με την ομάδα. Πολλές φορές ακούσαμε τον Λευτέρη Παρασκευά να δηλώνει πως δεν ταιριάζει με τον Φώτη και να κρατά απόσταση από αυτόν.

Ενδεικτικό είναι το κλίμα που είχαμε μεταφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας με την ένταση που προκλήθηκε γύρω από τον Φώτη.

Ο Φώτης κατά την αποχώρηση του, στην τελευταία του συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξέφρασε την άποψη πως πιστεύει ότι ο Λευτέρης ασκεί μεγάλη επιρροή στα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Ωστόσο, ο Φώτης έφυγε με “το κεφάλι ψηλά” θα λέγαμε, καθώς δεν κακοχαρακτήρισε κανέναν συμπαίκτη του αλλά αντιθέτως, μίλησε με όμορφα λόγια για την εμπειρία του στο παιχνίδι. Δεν παρέλειψε να αναφέρει τι είναι αυτό που τον έκανε να αισθανθεί αδικημένος.

Δείτε στα βίντεο όσα είπε ο Φώτης Φιλιππόπουλος πριν φύγει από το Nomads

https://www.youtube.com/watch?v=whau1-_QL2w&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=MdjwBxFxJ7c&feature=youtu.be

Media Τελευταίες ειδήσεις