Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Nomads: Ξεσπά κατά συμπαίκτη του – Ανησυχίες για πρόωρη αποχώρηση

Nomads

Σύγκρουση στο Nomads μετά το συμβούλιο ψηφοφορίας. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι εντάσεις.

Στο επεισόδιο Nomads της Τρίτης, οι νομάδες συγκεντρώθηκαν για να αγωνιστούν για την Ασυλία. Στο αγώνισμα της Ασυλίας η ηττημένη ομάδα καλείται να προτείνει δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Στο αγώνισμα Ασυλίας της Τετάρτης η ομάδα που χάνει προτείνει μόνο έναν παίκτη προς αποχώρηση.

Η συνεργασία των Ωκεανών και της Ζούγκλας στο αγώνισμα της Επικράτειας την Δευτέρα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με την ομάδα της φωτιάς να ξεσπά και να αρνείται να αγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης: Nomads: Το πιο σκληρό επεισόδιο με τραυματισμό, ανατροπές και το μίσος να φουντώνει

Η πίκρα των νομάδων της Φωτιάς δεν ξεπεράστηκε σε ένα βράδυ, με τον Μαυρίδη στο επεισόδιο της Τρίτης να ρωτά ειρωνικά την Ζούγκλα αν κοιμήθηκαν καλά το βράδυ. Την δυσαρέσκεια του για τη συνεργασία επανέλαβε και ο Αλεξάνδρου, υπενθυμίζοντας πως είχαν συμφωνήσει να μην υπάρξουν συνεργασίες.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, της Μπλε ομάδας ξεκαθάρισε: «Δεν μπήκαμε σε καμία είδους συνεργασία. Εγώ σαν αρχηγός δεν ήρθα σε επαφή με τα παιδιά. Μέσα στο παιχνίδι καταλάβαμε ότι κάποια ομάδα πρέπει να φύγει, οπότε πήγε προς τα εκεί»

Την Τρίτη, την Ασυλία κέρδισε η ομάδα των Ωκεανών σε ένα απαιτητικό αγώνισμα. Στον τελικό γύρο Ζούγκλα και Φωτιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με τους παίκτες να δυσκολεύονται πολύ στη τελευταία δοκιμασία. Τελικά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, από τους νομάδες της Φωτιάς, βρίσκει τον τελικό στόχο και οι νομάδες της Ζούγκλας πρέπει να προτείνουν δύο υποψήφιους από την ομάδα τους προς αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο, ο αρχηγός της ομάδας Ζούγκλας, Κωνσταντίνος Οροκλός, ψήφισε προς αποχώρηση τον Φώτη Φιλιππόπουλο, ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες ψήφισαν την Νατάσα Καλογρίδη.

Nomads

Οι δύο υποψήφιοι από τους νομάδες της Ζούγκλας

Ωστόσο, μετά το Συμβούλιο, μόλις σηκώθηκαν από τις θέσεις τους ξεκίνησε η ένταση ανάμεσα στους παίκτες. Η Νατάσα φάνηκε δυσαρεστημένη με την ψήφο του Παναγιώτη με τον οποίο φαινόταν να διατηρούσε καλές σχέσεις μέχρι την αρνητική του ψήφο του προς τη Νατάσα. Ο Παναγιώτης δικαιολόγησε την ψήφο του λέγοντας πως την θεωρεί την μοναδική, σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, που ο κόσμος θα την στήριζε με την θετική του ψήφο.

Την ίδια στιγμή, ο Φώτης Φιλιππόπουλος, ο οποίος ήδη έχει δημιουργήσει κάποια αρνητικά συναισθήματα σε συμπαίκτες του, εξόργισε τους υπολοίπους με τον τρόπο του να προσπαθεί να ηρεμήσει την Νατάσα που είναι υποψήφια. «Πιάνεις αυτούς, πιάνεις τους άλλους. Μας έχεις κάνει μπάχαλο να πούμε, έλα ξεκόλλα» ακούγεται να του λέει ο Κωνσταντίνος Οροκλός, ενώ λίγο αργότερα συνεχίζει: «Σου λείπουν μάγκα, απ’ ό,τι έχεις πει δεν έχεις κάνει τίποτα»

Nomads – Δείτε το στιγμιότυπο, αμέσως μετά την ψηφοφορία

https://www.youtube.com/watch?v=RVFuKruQRSs

Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ολοκληρωθεί σήμερα, στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ανάμεσα στους Νομάδες του Ωκεανού και τους Νομάδες της Φωτιάς, όπου και θα προκύψει ο τρίτος προτεινόμενος παίκτης προς αποχώρηση. Το κοινό θα αποφασίσει με την ψήφο του ποιον από τους τρεις θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι.

Με ανυπομονησία, βέβαια, περιμένουν όλοι να δουν τι θα γίνει με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο προχθεσινό αγώνισμα.

Ο παίκτης οδηγείται στο νοσοκομείο για εξετάσεις και αναμένεται να δούμε αν θα καταφέρει να συνεχίσει στο παιχνίδι ή θα χρειαστεί να αποχωρήσει. Ο ίδιος, πάντως, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, κουτσαίνει και δεν μπορεί να περπατήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=XkDPC60nWko

Media Τελευταίες ειδήσεις