Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Nomads αποχώρηση: Τι θα δούμε σήμερα

Nomads

Την πρώτη Nomads αποχώρηση θα παρακολουθήσει απόψε το τηλεοπτικό κοινό. Μια λιποθυμία θα ταράξει παίκτες και παραγωγή.

Το αποψινό επεισόδιο του Nomads αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Η πρώτη Nomads αποχώρηση είναι γεγονός. Το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έχει αποδείξει ήδη από την πρώτη εβδομάδα ότι οι απαιτήσεις για να μείνει κανείς στο παιχνίδι είναι υψηλές.

Κακουχίες από την πρώτη εβδομάδα

Από την πρώτη μέρα προβολής του, το Nomads έριξε τους παίκτες στα… βαθιά. Η βροχή και οι αντίξοες συνθήκες επιβίωσης ταλαιπώρησαν τους παίκτες που προσπαθούν ακόμα να προσαρμοστούν. Οι ομάδες της Φωτιάς, των Ωκεανών και της Ζούγκλας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα αγώνισμα που απαιτούσε άρτια συνεργασία, ταχύτητα και ευλυγισία.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι (οι Διάσημοι) οι οποίοι την πρώτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι, χαίρονται την βίλα. Οι Ωκεανοί μένουν στο ψαροχώρι έχοντας επαφή με τους ντόπιους και η ομάδα της Ζούγκλας μένει στην παραλία τρώγοντας μονάχα ρύζι.

https://www.facebook.com/nomadsant1/photos/a.1292195657574973.1073741829.1208953009232572/1309230035871535/?type=3&theater

Τις επόμενες μέρες άρχισαν τα αγωνίσματα της ασυλίας. Πρώτος αδύναμος κρίκος ήταν η ομάδα των πράσινων, της Ζούγκλας, η οποία έθεσε τον Φώτη Φιλιππόπουλο και την Εύη Ιωαννίδου, υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα, ύστερα από διαδικασία ψηφοφορίας μεταξύ των παικτών της ομάδας.

Στο χθεσινό αγώνισμα του Nomads, με έπαθλο γλέντι με ντόπιους και διασκέδαση στη λάσπη, νικητήρια ομάδα ήταν αυτή της Φωτιάς. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, παρά τον τραυματισμό του, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Έτσι, οι παίκτες το έριξαν στο φαΐ και τον χορό με παιδιά του χωριού!

Η πρώτη Nomads αποχώρηση είναι γεγονός

https://www.facebook.com/nomadsant1/photos/a.1231015523692987.1073741828.1208953009232572/1307781719349700/?type=3&theater

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν ήταν οι Ωκεανοί, η ομάδα των αθλητών, έτσι, οι Διάσημοι αναγκάστηκαν να θέσουν έναν παίκτη τους για τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός, ύστερα από συζήτηση και καταλαμβάνοντας και τις 6 ψήφους της ομάδας τους, ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης.

Αυτή η ψηφοφορία ωστόσο φάνηκε στο χθεσινό επεισόδιο ότι έφερε πολλές αντιδράσεις. Ο γνωστός tattoo artist κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα και με λυγμούς τόνιζε πως νιώθει μόνος. «Είμαι σε απόγνωση ρε μ@@@@α. Όταν μιλάω, δεν μιλάω καλά, και όταν δεν μιλάω, δεν μιλάω καλά. Τι να κάνω ρε μ@@@@α; Έχω τρελαθεί», δήλωσε on camera.

Γιώργος Μαυρίδης, Φώτης Φιλιππόπουλος και Εύη Ιωαννίδου αφέθηκαν στην απόψη του τηλεοπτικού κοινού. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος της πρώτης ψηφοφορίας, θα πραγματοποιηθεί στην αρχή του επεισοδίου απόψε. Οι δύο παίκτες που θα συγκεντρώσουν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσουν την ίδια μέρα. Ο παίκτης που θα χάσει, είναι και αυτός που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=sMJeaofPspg

Ποιος θα λιποθυμήσει στο αποψινό επεισόδιο Nomads

Μετά την θλάση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο δεξί πόδι και τον ελαφρύ τραυματισμό του Μιχάλη Ζαμπίδη στο γόνατο, οι αντίξοες συνθήκες επιβίωσης θα φέρει και μια λιποθυμία… Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου βλέπουμε την Όλγα Πηλιάκη να φαίνεται καταρρακωμένη στη θέα ενός παίκτη που έχει λιποθυμήσει. “Λίγο νερό, νερό!”, φωνάζει έντρομος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που έκρινε απαραίτητο να φωνάξει την γιατρό της παραγωγής.

Ποιος παίκτης θα λιποθυμήσει και ποιος θα αποχωρήσει την πρώτη εβδομάδα προβολής του Nomads; Πώς θα επηρεαστούν οι ομάδες από αυτήν την εξέλιξη; Τι περιμένει απόψε τις τρεις ομάδες που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν τα πολυπόθητα έπαθλα; Τι άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσει το παιχνίδι στο τηλεοπτικό κοινό; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου Nomads:

Media Τελευταίες ειδήσεις