Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Nomads: Δάκρυσε η Βασιλική Μιλλούση – Τι θα δούμε σήμερα

Nomads

Απόψε το τηλεοπτικό κοινό του Nomads θα απολαύσει ένα ιδιαίτερο επεισόδιο. Η νικήτρια ομάδα θα επικοινωνήσει με αγαπημένα της πρόσωπα.

Τα καλύτερα έρχονται… στο ριάλιτι επιβίωσης, Nomads. Οι κόκκινοι έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους στην παραλία και οι μπλε ανησυχούν ποιος παίκτης τους θα αποχωρήσει. Το αποψινό όμως έπαθλο σίγουρα θα τους φτιάξει το κέφι, αφού είναι έπαθλο επικοινωνίας! Η Βασιλική Μιλλούση στο άκουσμα της είδησης αυτής από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δάκρυσε…

Όσα έγιναν χθες

Συγκλονιστική ήταν η μάχη που έδωσαν οι παίκτες της ομάδας του Ωκεανού στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη αναδείχθηκε πρώτη μονομάχος και υποψήφια προς αποχώρηση στο συμβούλιο. Ενώ, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν αγωνίστηκε καθώς ήταν άρρωστος με πυρετό. Έτσι γλίτωσε την μάχη και εξασφάλισε την ασυλία.

To πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας ολοκληρώθηκε. Στήριξε τον αγαπημένο σου υποψήφιο στο www.antenna.gr/nomads #NomadsGR

Gepostet von Nomads ANT1 am Mittwoch, 25. Oktober 2017

Οι Δήμητρα Φραντζή, Βασιλική Μιλλούση, Όλγα Πηλιάκη, Νικόλας Παπαδόπουλος και Γιώργος Κατσινόπουλος κατέθεσαν σώμα και ψυχή για την ατομική ασυλία. Μετά από μία υπερπροσπάθεια όλων των παικτών, νικήτρια αναδείχθηκε τελικά η Δήμητρα Φραντζή. Αποτέλεσμα; Γιώργος Κατσινόπουλος, Βασιλική Μιλλούση, Νικόλας Παπαδόπουλος και Όλγα Πηλιάκη μπαίνουν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ο παίκτης που θα πάρει τις λιγότερες θετικές ψήφους από την ψηφοφορία του κοινού θα αγωνιστεί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη στο αγώνισμα της Παρασκευής. Τότε, θα δούμε ποιος παίκτης θα εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι στο νησί των Φιλιππίνων και ποιος θα αποχωρήσει.

Τι θα δούμε απόψε στο Nomads

https://www.instagram.com/p/BatWILzlee8/?taken-by=nomadsant1

Το αποψινό επεισόδιο του Nomads κρύβει μια έκπληξη για όλους τους παίκτες. Η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του ριάλιτι επιβίωσης. Οι εβδομάδες έχουν περάσει, οι παίκτες έχουν κουραστεί αρκετά και όλοι έχουν ανάγκη να έρθουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι Διάσημοι φαίνεται ότι έχουν εξαντληθεί με την παραμονή τους στην παραλία, ενώ οι Ωκεανοί έχουν μια πιο χαλαρή διάθεση, αφού απολαμβάνουν την διαμονή στη βίλα. Το κλίμα μάλιστα ανάμεσα στους παίκτες παρέμεινε ευχάριστο, παρόλο που στο χθεσινό επεισόδιο ο ένας παίκτης έπαιζε εναντίον του άλλου. Το θετικό κλίμα φάνηκε και από τα λόγια της νικήτριας, Δήμητρας Φραντζή. «Από τη μία νιώθω καλά που πήρα τη νίκη, από την άλλη όμως στενοχωριέμαι για τους άλλους», δήλωσε on camera.

Nomads

Η Βασιλική Μιλλούση δάκρυσε με το έπαθλο επικοινωνίας

Όλοι οι παίκτες συγκινήθηκαν όταν άκουσαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τους ενημερώνει ότι το αποψινό έπαθλο είναι επικοινωνίας. Η Βασιλική Μιλλούση δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στη σκέψη ότι θα μπορεί να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που έχει αφήσει πίσω της εδώ και μερικές εβδομάδες.

Το αποψινό αγώνισμα απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία και πάνω από όλα ισορροπία. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα έπαθλο που έχουν ανάγκη πολύ. Η επαφή με το νερό και οι καιρικές συνθήκες θα δυσκολέψουν τους παίκτες που από ό,τι φαίνεται ακόμα δεν έχουν δει τίποτα. 

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει απόψε στο Nomads το πολυπόθητο έπαθλο; Πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες όσο ο καιρός περνάει; Πώς θα συνεχίζει η ζωή των Διασήμων στην παραλία; Τι άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσει σε παίκτες και τηλεοπτικό κοινό το ριάλιτι επιβιώσης που έχει δείξει ότι δεν αστειεύεται; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε το βράδυ στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις