Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Nomads: Η δυνατή βροχή και ο σκληρός αγώνας αρχηγίας

Nomads

Ένα διαφορετικό έπαθλο θα διεκδικήσουν οι αρχηγοί στο αποψινό επεισόδιο Nomads. Η δυνατή βροχή στην παραλία θα ταλαιπωρήσει τους Διασήμους το προηγούμενο βράδυ.

Μια εντυπωσιακή μάχη ανάμεσα στην ομάδα της Φωτιάς και των Ωκεανών παρακολούθησε χθες στο Nomads, το τηλεοπτικό κοινό. Έπεσαν κορμιά στον δεύτερο αγώνα ασυλίας όμως μόνο μία ήταν η ομάδα που νίκησε…

Τι έγινε χθες στην αναμέτρηση των παικτών

Οι παίκτες καλούνταν να σπρώχνουν ένα καρότσι με κλειστά μάτια. Ένας παίκτης κάθε ομάδας βρισκόταν πάνω στο καρότσι για να μαζεύει 4 μπάλες. Οι τέσσερις μπάλες έπρεπε να καταλήξουν στα χέρια ενός παίκτη που κρεμιόταν από ένα σκοινί. Ο παίκτης που ήταν πάνω στο καρότσι καθοδηγούσε τους υπόλοιπους.

Στις περισσότερες αναμετρήσεις από την ομάδα των Ωκεανών πάνω στο καρότσι ήταν η Όλγα Πηλιάκη. Ενώ όλες τις φορές από την ομάδα της Φωτιάς βρέθηκε ο Νίκος Αναδιώτης. Η Όλγα Πηλιάκη τα πήγε πολύ καλά και τις περισσότερες φορές οι μπάλες κατέληγαν στα χέρια της. Όμως ο Νίκος Αναδιώτης διαχειρίστηκε καλύτερα τον χρόνο του. Χάρη μάλιστα στην ευστοχία του και τα δυνατά χέρια του Δημήτρη Αλεξάνδρου που κρεμιόταν από το σκοινί, κατάφεραν να χαρίσουν τον πόντο στην ομάδα τους.

https://www.facebook.com/nomadsant1/photos/a.1231015523692987.1073741828.1208953009232572/1313430805451458/?type=3&theater

Έτσι, η ομάδα της Φωτιάς την έβγαλε… καθαρή για αυτήν την εβδομάδα. Όμως, οι Ωκεανοί αναγκάστηκαν να παραστούν στο συμβούλιο ώστε να διαλέξουν έναν παίκτη προς αποχώρηση. Όλοι οι αθλητές δήλωσαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία. Είπαν συγκεκριμένα ότι έχουν συνηθίσει να λειτουργούν ομαδικά και ποτέ έως τώρα δεν χρειάστηκε να μπουν στη διαδικασία ψηφοφορίας.

Ένας κόκκινος και δύο πράσινοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πριν ακόμα καλά ξεκινήσει η διαδικασία, οι παίκτες μοιράστηκαν τις σκέψεις τους. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος δεν δίστασε να πει ότι μέχρι τώρα δεν έχει δείξει τις ικανότητές της η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Για αυτό και σκεφτόταν να την ψηφίσει. Η 23χρονη Ολυμπιονίκης υπερασπίστηκε τον εαυτό της. Είπε ότι πολλές φορές έχει ζητήσει να παίξει, αλλά δεν την επιλέγουν.

Η τρίτη υποψήφια γι αυτή την εβδομάδα είναι η..Ευαγγελία!! #NomadsGR

Gepostet von Nomads ANT1 am Mittwoch, 11. Oktober 2017

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη τελικά ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες της. «Είπε κάποια πράγματα που με πείραξαν απλά και στεναχωρήθηκα γιατί είπε ότι δεν με έχουν δει σε πολλούς αγώνες», δήλωσε η ίδια για τις δηλώσεις του Γιώργου Κατσινόπουλου και το γεγονός ότι είναι υποψήφια. Μάλιστα, η παίκτρια των Ωκεανών δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στην κάμερα του Nomads.

Ευαγγελία Πλατανιώτη, Νατάσα Καλογρίδη και Φώτης Φιλιππόπουλος αφέθηκαν στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού. Την Παρασκευή θα δούμε ποιος παίκτης “σώθηκε” από το κοινό. Οι άλλοι δύο παίκτες θα πρέπει να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης και το νησί των Φιλιππίνων.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=MRLZLn7yBeI

Τι θα δούμε απόψε στο Nomads

Σήμερα το επεισόδιο του Nomads δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα. Το αποψινό έπαθλο θα είναι διαφορετικό, αφού οι αγώνες επικράτειας και ασυλίας τελείωσαν. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα… Οι τρεις αρχηγοί της των ομάδων για αυτήν την εβδομάδα, θα αποδείξουν στην ομάδα τους ότι άξιζαν την αρχηγία σε έναν αγώνα που θα εξαντλήσει τα όριά τους.

Οι αρχηγοί καλούνται να σέρνουν μια μπάλα από πολλά εμπόδια μέχρι να φτάσουν στο σημείο τερματισμού. Μάλιστα, 2 άνδρες δίνουν μάχη μαζί με μία γυναίκα. Ο αρχηγός Νίκος Παπαδόπουλος από τους Ωκεανούς, δεν μπορούσε να αγωνιστεί, λόγω του τραυματισμού του, το ίδιο και ο Γιώργος Κατσινόπουλος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καλείται να αγωνιστεί μαζί με τους αρχηγούς, η 23χρονη Ολυμπιονίκη. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα παλέψει για την ομάδα της που την έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση…

https://www.youtube.com/watch?v=WpPyqXsxxjg

Η νύχτα μάλιστα πριν το αγώνισμα, ήταν αρκετά δύσκολη για την ομάδα της Φωτιάς, γεγονός που θα δυσκολέψει τη θέση του Γιώργου Μαυρίδη. Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, μια δυνατή βροχή ταλαιπώρησε τους διάσημους παίκτες. Χριστίνα Κολέτσα και Μαντώ Γαστεράτου ελέγχουν αν καταστράφηκαν οι προμήθειές τους με την τραγουδίστρια να φαίνεται εξαντλημένη και απελπισμένη.

Ποιος αρχηγός θα καταφέρει να φέρει τη νίκη στην ομάδα του; Ποιο θα είναι το πολυπόθητο έπαθλο; Τι καταστροφές θα σημειωθούν από τη δυνατή βροχή στην παραλία; Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει στο επεισόδιο Nomads της Παρασκευής; Το νέο επεισόδιο απόψε στις 21:00 θα είναι καθηλωτικό…

Media Τελευταίες ειδήσεις