Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Nomads: Ένας ανατρεπτικός αγώνας ασυλίας

Nomads

Έναν ανατρεπτικό αγώνα ασυλίας θα παρακολουθήσει απόψε το τηλεοπτικό κοινό του Nomads. Ο τελικός πλησιάζει και οι παίκτες φαίνονται έτοιμοι για όλα!

Ένα συγκλονιστικό έπαθλο απόλαυσαν τρεις παίκτες του Nomads στο χθεσινό επεισόδιο, και ένα καθηλωτικό επεισόδιο θα απολαύσει απόψε το βράδυ το τηλεοπτικό κοινό. Όσο πλησιάζει ο τελικός, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο απαιτητικά…

Τι έγινε χθες στο Nomads

Έναν σκληρό αγώνα για ένα πολυπόθητο έπαθλο παρακολούθησε χθες το τηλεοπτικό κοινό του Nomads. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το έπαθλο φαγητού, scuba diving, επικοινωνίας και 10.000 ευρώ. Ο καθένας έπαιξε με την ψυχή του σε ένα αγώνισμα που απαιτούσε κυρίως ταχύτητα και ευστοχία.

https://www.instagram.com/p/Bcm77fblKZj/?taken-by=nomadsant1

Οι παίκτες καλούνταν αρχικά  να μαζέψουν πόντους με βολές και στόχους που έπρεπε να πετύχουν. Στον τελικό έφτασαν ο Νίκος Αναδιώτης και ο Γιώργος Μαυρίδης. Αυτός όμως που κατάφερε να κάνει τις πιο πετυχημένες προσπάθειες ήταν ο γνωστός tattoo artist.

Έτσι, ο Γιώργος Μαυρίδης κέρδισε 10.000 ευρώ και απόλαυσε το έπαθλο με τους δύο καλούς του φίλους, τον Νίκο Αναδιώτη, με τον οποίο έφτασαν και στον τελικό και τον Γιώργο Κατσινόπουλο.

https://www.instagram.com/p/BcngpBclmXL/?taken-by=nomadsant1

Η “Αγία Τριάδα” έκανε scuba diving και ανακάλυψε τον βυθό του Παλαουάν. Στη συνέχεια, έφαγαν και μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι τρεις τους δέθηκαν ακόμη περισσότερο και ήταν η πρώτη φορά που απολάμβαναν ένα έπαθλο μαζί. Οι υπόλοιποι παίκτες έμειναν στην παραλία και στις αντίξοες συνθήκες επιβίωσής της.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που αποχώρησε αυτήν την εβδομάδα, δεν θα επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά θα παραμείνει στο Παλαουάν και συγκεκριμένα, στη βίλα. Εκεί θα μεταφέρονται όλοι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από δω και πέρα από το παιχνίδι για να δώσουν όλοι το παρών στον μεγάλο και πολυαναμενόμενο τελικό που έρχεται σύντομα.

Τι θα δούμε απόψε

https://www.instagram.com/p/BcpOTRYlS0O/?taken-by=nomadsant1

Απόψε το βράδυ το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει έναν σκληρό αγώνα για την ασυλία. Οι παίκτες θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι και το Παλαουάν. Συγκεκριμένα, καλούνται να ισορροπούν σε μία δοκό με τεντωμένα τα χέρια και τα πόδια και αυτός που θα αντέξει περισσότερη ώρα, εξασφαλίζει και την παρουσία του στο Nomads. Ενώ, ο Γιώργος Μαυρίδης δηλώνει δίχως δισταγμό ότι είναι σειρά της Αποστολίας Ζώη για να γίνει υποψήφια μονομάχος!

Media Τελευταίες ειδήσεις