Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Nomads: Εντάσεις με το καλημέρα σας – Σκληρή μάχη για την ασυλία

Nomads

Το πολυαναμενόμενο Nomads έκανε πρεμιέρα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Το πρώτο επεισόδιο έδειξε ότι το νέο ριάλιτι επιβίωσης δεν αστειεύεται…

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου το Nomads από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Το νέο ριάλιτι επιβίωσης από τα πρώτα λεπτά έριξε τους παίκτες στα… βαθιά. Ένα δύσκολο αγώνισμα, μια επίπονη συνεργασία, βροχές και μία ομάδα που απόλαυσε το έπαθλο, αφήνοντας τις άλλες δύο πίσω της…

Nomads: Το νησί, οι ομάδες και το πολυπόθητο έπαθλο

Ο παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε τους παίκτες του Nomads και το τηλεοπτικό κοινό στο νησί Palawan των Φιλιππίνων. 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, 3 περιοχές διαμονής, 1 νικητής και 1 χρηματικό έπαθλο των 150.000€!

H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου με εντυπωσιακά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=MW1R6BwOzh8

Το απαιτητικό πρώτο παιχνίδι και η πρώτη ανατροπή!

Στο χθεσινό επεισόδιο Nomads, η κάθε ομάδα διάλεγε έναν παίκτη. Οι 3 παίκτες της κάθε ομάδας καλούνταν να ισορροπήσουν σε ξύλινες σανίδες που βαστούσαν οι συμπαίκτες τους με όλη τους την δύναμη. Οι ξύλινες σανίδες όσο περνούσε η ώρα αντικαθίστανται από μικρά κομμάτια ξύλου που ίσα ίσα μπορούσαν οι παίκτες να περπατήσουν επάνω τους. Μετά από αυτήν δοκιμασία, οι αντίπαλοι παίκτες έπρεπε να σκαρφαλώσουν σε σκοινιά, να περάσουν γρήγορα μια δοκό ισορροπίας και τέλος, αυτός που κρεμούσε πρώτος ένα κολιέ, ήταν ο νικητής. Όπως ήταν φυσικό οι τούμπες λόγω της έντονης βροχής, ήταν πολλές.

Οι αθλητές (Ωκεανός) κατάφεραν να πάρουν την πρώτη νίκη, ωστόσο, οι διάσημοι (Φωτιά) πήραν το δεύτερο παιχνίδι και ισοφάρισαν. Ενώ η Ευαγγελία Πλατανιώτη φαινόταν να είχε εύκολα τη νίκη, η Μαντώ Γαστεράτου έκανε την ανατροπή χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της και την διαμονή στη βίλα. Έτσι, οι δύο ομάδες, «Ωκεανός» και «Ζούγκλα» έδωσαν μια τελευταία μάχη, όπου οι αθλητές πήραν τη νίκη και πήγαν στο ψαροχώρι, ενώ οι πολίτες θα περάσουν την εβδομάδα στην παραλία!

Κάθε αρχή και δύσκολη! Οι πρώτες εντάσεις δεν άργησαν…

https://www.youtube.com/watch?v=vv2kwVdaIsQ

Η ομάδα του Ωκεανού (αθλητές) κατάφερε να νικήσει την Ζούγκλα (πολίτες) και να μείνει στο ψαροχώρι του Nomads. Αφού οι κάτοικοι τούς “αγκάλιασαν”, έκαναν έλεγχο αν όλα είναι καλά στην διαμονή στο χωριό τους. Ένας ντόπιος παρατήρησε πως οι παίκτες είχαν κρεμάσει αδιάβροχα στην είσοδο του χώρου του ντους, καθώς δεν υπήρχε πόρτα.

Παρόλο που όλη η ομάδα επέμενε ότι δεν γίνεται να πλυθεί με το μαγιό, ο ντόπιος επέμενε ότι το ύφασμα είναι χρήσιμο για τους ντόπιους και ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για κουρτίνα του ντους. Τα κορίτσια της ομάδας φυσικά, δεν χάρηκαν καθόλου με αυτήν την εξέλιξη…

Με το… δεξί στους πίνακες της Nielsen

Το Nomads την ημέρα της πρεμιέρας σημείωσε στο γενικό σύνολο 27,6%.  Ενώ στο πολυπόθητο δυναμικό κοινό άγγιξε σε τέταρτο ακόμα και το 44,1%!

Σήμερα το νέο επεισόδιο Nomads αναμένεται να καθηλώσει το κοινό. Οι 3 ομάδες θα παλέψουν σκληρά για την ασυλία. Ποια ομάδα θα νικήσει; Πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα ανάμεσα στις 3 αντίπαλες ομάδες; Τι περιμένει τους παίκτες και τι εκπλήξεις θα ακολουθήσουν στο νέο ριάλιτι επιβίωσης που από ό,τι φαίνεται δεν αστειεύεται…

Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00! Δείτε το τρέιλερ και προετοιμαστείτε για το τι μέλλει γενέσθαι! Ένας παίκτης θα τραυματιστεί σοβαρά και η ομάδα Φωτιά θα φωνάζει «έναν γιατρό ρε παιδιά, έναν γιατρό!».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ypo7XESvGJ8

Media Τελευταίες ειδήσεις