Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Nomads: Επική μάχη, δύο άντρες μία γυναίκα – Έδωσε την δική της απάντηση στις ειρωνείες των συμπαικτών της

Nomads

Ποια παίκτρια του Nomads κινδύνεψε από πνιγμό στο νησί των Φιλιππίνων;

Στο επεισόδιο Nomads της Πέμπτης παρακολουθήσαμε την μάχη μεταξύ των αρχηγών των ομάδων. Το αγώνισμα ήταν αρκετά δύσκολο, αφού ήθελε ταχύτητα, ισορροπία και συγκέντρωση.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, υποψήφια προς αποχώρηση, αυτοπροτάθηκε να συμμετέχει στο αγώνισμα των Αρχηγών για την ομάδα των Ωκεανών, εφόσον ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Κατσινόπουλος που είχαν αναλάβει την αρχηγεία της ομάδας αυτή την εβδομάδα είναι τραυματισμένοι και δεν μπορούσαν να αποδώσουν αθλητικά.

Η Ευαγγελία θέλησε να μπει μπροστά και να αποδείξει την αξία της, καθώς την είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο Nomads, να νιώθει αδικημένη από την ομάδα της ως προς τις σκέψεις τους για την αθλητική της επίδοση. Η ομάδα των Ωκεανών έδειξε την εμπιστοσύνη της στην Ευαγγελία για την απόφαση της να αναλάβει τα ηνία αρχηγού για το αγώνισμα και να αναμετρηθεί με τους άντρες αρχηγούς των άλλων ομάδων, Γιώργο Μαυρίδη της Φωτιάς και Κωνσταντίνο Οροκλό της Ζούγκλας.

Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Το αγώνισμα των Αρχηγών

Το έπαθλο του αγωνίσματος αυτή την εβδομάδα ήταν το χρηματικό ποσό των 15.000 πέσος (246 ευρώ) τα οποία η νικήτρια ομάδα θα ξόδευε όπως ήθελε στην τοπική αγορά Τάι- Τάι.

Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού έπαιξαν και οι τρεις αρχηγοί με τον Κωνσταντινό Οροκλό να τερματίζει πρώτος. Μαυρίδης και Πλατανιώτη αγωνίστηκαν για το ποιος θα περάσει στη δεύτερη φάση ενάντια στον Οροκλό. Οι δύο παίκτες ήταν τρομερά κοντά στη νίκη με την αγωνία να κορυφώνεται, μέχρι που η Ευαγγελία έκανε την σωστή επιλογή που της έδωσε την νίκη.

Στην δεύτερη φάση, Ευαγγελία και Κωνσταντίνος ρίχτηκαν ξανά στον στίβο μάχης με την Ευαγγελία να κάνει πραγματικά μία αξιοθαύμαστη προσπάθεια, αγωνίστρια πραγματική όπως είπε και ο παρουσιαστής, αλλά νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος με 3-0.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των Αρχηγών αλλά κατάφερε να αποδείξει πόσο πολύ θέλει να βρίσκεται στο παιχνίδι και να μάχεται με όλη της την δύναμη γι’ αυτήν και την ομάδα της. Άλλωστε, με την συμμετοχή της στο αγώνισμα θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στις ειρωνείες συμπαικτών της πως δεν είναι αρκετά δυνατή.

Nomads: Η συγκινητική πράξη της ομάδας της Ζούγκλας!

Οι νομάδες της Ζούγκλας είναι οι ευνοούμενοι της εβδομάδας, αφού είχαν κερδίσει το αγώνισμα της Επικράτειας και διαμένουν στην Βίλα όπου δεν τους λείπει τίποτα. Το έπαθλο των 15.000 πέσος (246 ευρώ) που εξασφάλισε ο αρχηγός τους Κωνσταντίνος θα έπρεπε να ξοδευτεί όλο στην τοπική αγορά χωρίς, όμως, οι παίκτες να μπορούν να ψωνίσουν κάτι που θα μπορούσαν να το φέρουν πίσω μαζί τους.

Έτσι, αφού ξόδεψαν ένα μέρος των χρημάτων σε φαγητό και τοπικές δραστηριότητες, οι “πράσινοι” με τα υπόλοιπα χρήματα αγόρασαν σχολικά είδη, τα οποία χάρισαν σε παιδάκια στο τοπικό σχολείο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=83&v=Uwsr902E2L4

Στο επόμενο Nomads

Στο αποψινό επεισόδιο Nomads ένας παίκτης θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1! Οι τρεις υποψήφιοι είναι η Νατάσα Καλογρίδη και ο Φώτης Φιλιππόπουλος από την ομάδα της Ζούγκλας, αλλά και η Ευαγγελία Πλατανιώτη από τους Νομάδες του Ωκεανού.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αρχικά, θα ανακοινώσει τον παίκτη που θα “σωθεί” από το τηλεοπτικό κοινό και στη συνέχεια οι άλλοι δύο θα παλέψουν σκληρά για την παραμονή τους στο αγώνισμα της Μονομαχίας που αναμένεται να είναι απαιτητικό !

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, στο τρέιλερ, πως η Μαντώ πήγε να πνιγεί ! Ποιος αποχωρεί σήμερα από το παιχνίδι και τι τελικά συνέβη με την παίκτρια της Φωτιάς και τα κύματα στο νησί των Φιλιππίνων;

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Nomads

https://youtu.be/-IEf2LJ5V-c

Media Τελευταίες ειδήσεις