Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Nomads: Έτοιμος ο Μάνος Πίντζης να “ανακατέψει” όλους τους Διάσημους!

Nomads

Ο Μάνος Πίντζης είναι το νέο μέλος των Ωκεανών και από ό,τι φαίνεται είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση. Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο Nomads.

Από Διάσημος της Φωτιάς… Ωκεανός του Nomads, “βαφτίστηκε” τώρα ο Μάνος Πίντζης. Το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μία βίλα, δύο ομάδες, μία νικήτρια

Το αγώνισμα Επικράτειας παρακολούθησε χθες το βράδυ το τηλεοπτικό κοινό του Nomads. Oι Νομάδες της Φωτιάς είχαν το προβάδισμα και φάνηκε ότι ήθελαν πολύ να μείνουν στη βίλα και να κοιμηθούν στα αναπαυτικά δωμάτιά της, μακριά από την παραλία και τις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης.

Μετά από μία συγκλονιστική μάχη με τους Ωκεανούς, οι Διάσημοι μεταφέρθηκαν αμέσως στην πολυπόθητη βίλα. Παστίτσιο, μουσακάς, κεμπάπ, χωριάτικη σαλάτα, γαλακτομπούρεκα περιελάμβανε το μενού των νικητών.

Ο Μάνος Πίντζης απογοητευμένος για τη “μετάθεσή” του

https://www.facebook.com/nomadsant1/photos/a.1292195657574973.1073741829.1208953009232572/1329104117217460/?type=3&theater

Έχοντας χάσει δύο παίκτες της η ομάδα των Ωκεανών, το “κενό” έπρεπε να συμπληρωθεί ως εξής… Ένας παίκτης των Διασήμων καλέστηκε να πάει στην ομάδα των μπλε. Πώς έγινε αυτό; H Αποστολία Ζώη διάβασε στους συμπαίκτες της το γράμμα της παραγωγής.

«Νομάδες της Φωτιάς, για να διατηρηθεί η αριθμητική ισορροπία των αντρών στις δύο ομάδες, ένας από τους άντρες της ομάδας σας πρέπει να γίνει μέλος των Νομάδων των Ωκεανών. Εκείνος που θα επιλέξετε θα έχει ασυλία για την επόμενη εβδομάδα και θα πρέπει άμεσα να φύγει για τη βίλα και τη νέα του ομάδα», έγραφε και η απογοήτευση στα μάτια όλων ήταν έκδηλη.

Μετά από πολύ συζήτηση, ο Μάνος Πίντζης αποφασίστηκε να περάσει στην αντίπαλη ομάδα του Nomads. Όλοι οι παίκτες ψήφισαν τον γνωστό ηθοποιό για να μεταφερθεί. «Είμαι συναισθηματικά Βιετνάμ! Πάρα πολύ ξαφνικό! Έφυγα με κλάματα από την ομάδα μου. Είχαμε χτίσει κάτι πάρα πολύ ωραίο», δήλωσε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς νιώθει.

Τι θα δούμε απόψε στο Nomads

https://www.instagram.com/p/Ba1-z52FcOI/?taken-by=nomadsant1

Η απογοήτευση του Μάνου Πίντζη φαίνεται ότι έχει μετατραπεί σε… εκδίκηση!«Έχω σκυλιάσει, πλέον θα πέσουν σώματα! Θα τους ροκανίσω στο αγωνιστικό κομμάτι. Τώρα η ομάδα μου είναι οι Ωκεανοί και θα τους υποστηρίξω με ότι καλύτερο έχω…», ανέφερε ο ίδιος στη νέα του ομάδα.

«Θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον να νικήσουμε σήμερα και να ανακατέψω λίγο την ομάδα της φωτιάς. Θα το ήθελα πάρα πολύ να τους ανακατέψω», είπε με την εκδίκηση ζωγραφισμένη στα μάτια του ο ηθοποιός, στο τρέιλερ της εκπομπής.

Πώς θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες για το αποψινό έπαθλο ασυλίας; Θα πάρει εκδίκηση ο Μάνος Πίντζης; Τι άλλες αλλαγές επιφυλάσσει το παιχνίδι; Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης. Παίκτες και τηλεθεατές είναι έτοιμοι να δουν τι μέλλει γενέσθαι, απόψε το βράδυ στις 21:00.

https://www.youtube.com/watch?v=tE95sv9cJ-U

Media Τελευταίες ειδήσεις