Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Nomads: Το πιο σκληρό επεισόδιο με τραυματισμό, ανατροπές και το μίσος να φουντώνει

Nomads: Το πιο σκληρό επεισόδιο με τραυματισμό, ανατροπές και το μίσος να φουντώνει

Το επεισόδιο της Δευτέρας, των Nomads θα μπορούσε να έχει τίτλο απ’ τ’ αλώνια στα σαλόνια. Οι παίκτες έπαιξαν έναν σκληρό αγώνα που θύμιζε ράγκμπι με πολλές συγκινήσεις και με την καταιγίδα να απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Στον ιδιόμορφο αγώνα ράγκμπι έπρεπε οι τρεις ομάδες να αγωνισθούν σκληρά. Η ομάδα της Ζούγκλας συνεργάστηκε, στη πρώτη φάση του παιχνιδιού, με την ομάδα του Ωκεανού. Έτσι έβγαλαν εκτός παιχνιδιού την ομάδα της Φωτιάς.

Με αυτή την κίνηση τους έστειλαν από τον παράδεισο της βίλας στην κόλαση της παραλίας!

Στην τελική αναμέτρηση νικήτρια ήταν η ομάδα της Ζούγκλας. Οι παίκτες, μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και πανηγυρίζοντας βρέθηκαν στα πουπουλένια στρώματα της βίλας.

Στο ψαροχώρι έμεινε για δεύτερη εβδομάδα η ομάδα του Ωκεανού.

Σκληρό παιχνίδι, εντάσεις και γκρίνια

Το πάθος των παικτών για να κερδίσουν την διαμονή τους στην βίλα ή να παραμείνουν εκεί ήταν μεγάλο.

Από τα πρώτα λεπτά έγινε φανερό πως η ομάδα της Ζούγκλας ένωσε τις δυνάμεις της με την ομάδα του Ωκεανού για να βγάλουν εκτός τους μέχρι τώρα προνομιούχους νομάδες της Φωτιάς.

Τα μέλη της ομάδας της Φωτιάς εξοργίστηκαν τόσο που φώναζαν πόσο άδικος είναι ο αγώνας.

«Αυτό είναι παρωδία! Μην παίζετε, καθίστε κάτω!», αυτά ακούγονται κατά την διάρκεια του αγώνα από τους νομάδες της Φωτιάς προς συμπαίκτες τους που αγωνίζονταν.

https://youtu.be/2HaX7N5hnmw

https://youtu.be/eaOJQzpwm30

https://youtu.be/zW7p8GDuIXI

Οι νομάδες της Φωτιάς κατέληξαν στην παραλία, με την όλη αντίδραση τους να χαρακτηρίζεται έως και υπερβολική από παίκτες των άλλων δύο ομάδων.

Μάνος Πίντζης και Γιώργος Μαυρίδης σχολίσαν την συνεργασία των δύο ομάδων με μεγάλη απογοήτευση και σκληρά λόγια. Χαρακτηριστικά, ο Μαυρίδης είπε: «Ήθελα να φάω τα ξύλα, δεν το πίστευα αυτό το πράγμα, ότι δεν μπορούσα να μπω να αγωνιστώ. Όταν αντιληφθήκαμε ότι απλά μοιράζουν πάσες μεταξύ τους ένιωσα σαν να με βιάζουν και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

https://youtu.be/i_JynUeznCU

Τραυματισμοί στους Nomads

Σοβαρά φαίνεται να τραυματίστηκε ο αρχηγός της ομάδας του Ωκεανού, Νίκος Παπαδόπουλος. Ο καθηγητής φυσικής αγωγής έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους παγώνοντας το αίμα των συμπαικτών του.

Αμέσως, η γιατρός έτρεξε κοντά του για τις πρώτες βοήθειες και ο Νίκος αποχώρησε, υποβασταζόμενος, από το αγώνισμα.

https://youtu.be/Vv3i_ybNrTc

Αργότερα, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θεώρησε χρέος του, εξαιτίας του τραυματισμού του, να παραδώσει την αρχηγία στον Γιώργο Κατσινόπουλο.

Media Τελευταίες ειδήσεις