Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Nomads: Μετά τον χορό και το τραγούδι, έρχονται και 10.000 ευρώ!

Nomads

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Nomads και οι παίκτες είναι έτοιμοι για όλα! Δείτε τι έκπληξη τους επιφυλάσσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το φαγοπότι στη βίλα!

Το Nomads οδεύει προς το τέλος του και όλα αλλάζουν. Ο Γιώργος Μαυρίδης “μαλάκωσε”, οι εντάσεις μειώνονται και όλοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση του πολυπόθητου χρηματικού επάθλου. Δείτε τι έγινε χθες και τι θα δούμε την Κυριακή.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Το χθεσινό επεισόδιο του Nomads ξεκίνησε με μία δόση συγκίνησης. Ο Γιώργος Μαυρίδης επέστρεψε από το νοσοκομείο άλλος άνθρωπος. Εκεί που δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τους παίκτες εκτός των Αναδιώτη και Κατσινόπουλου που είναι φίλοι του, άλλαξε στάση.

https://www.instagram.com/p/BcaeqdUlRog/?taken-by=nomadsant1

Λίγο πριν την μονομαχία του Nomads, ο γνωστός tattoo artist έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς. «Συνειδητοποίησα δύο-τρία πράγματα μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι. Ήξερα ότι δεν ήθελα με τίποτα να “χάσω” τον Γιώργο. Μέσα σε λίγες ημέρες έβγαλα από μέσα μου έναν άνθρωπο, τον οποίο τον είχα θάψει πολύ καλά. Δεν ήταν η καλή μου επιλογή κι έγινε αυτό που σιχαινόμουν. Ήθελα σε όλους να πω ότι δεν αξίζει σε κανέναν μας…», είπε μεταξύ άλλων, ενώ όλοι οι παίκτες τον κοιτούσαν συγκινημένοι.

Λίγο αργότερα, όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στην σκληρή πραγματικότητα. Λευτέρης Παρασκευάς και Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν οι δύο παίκτες που έλαβαν τις λιγότερες θετικές ψήφους από την ψηφοφορία του κοινού. Οι δύο παίκτες μονομάχησαν, με το γνωστό μοντέλο να ανακηρύσσεται νικητής.

Έτσι, ο Λευτέρης Παρασκευάς αποχώρησε από το παιχνίδι και το Παλαουάν, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα συνεχίσει να διεκδικεί το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο.

https://www.instagram.com/p/BcalkdYl_qz/?taken-by=nomadsant1

Τι θα δούμε την Κυριακή

Το επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Η βίλα καταργείται, οι παίκτες μεταφέρονται όλοι στην παραλία. Έτσι, όλοι μαζί κάνουν ένα πάρτι στη βίλα για να φάνε, να πιουν και να χαλαρώσουν πριν βρεθούν στις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης στην παραλία.

Μετά όμως το φαγητό, το ποτό, το τραγούδι και τον χορό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τούς ετοιμάζει μια έκπληξη! Όλοι οι παίκτες θα συμμετέχουν σε μια δοκιμασία, ο νικητής της οποίας θα κερδίσει το ποσό των 10.000 ευρώ!

Ποιος θα είναι ο νικητής της δοκιμασίας; Πώς θα ζουν όλοι οι παίκτες μαζί στην παραλία μετά την συγκινητική εξομολόγηση του Γιώργου Μαυρίδη; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το Nomads; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Δευτέρα στις 21:00.

https://www.instagram.com/p/BccVVBMFAio/?taken-by=nomadsant1

Media Τελευταίες ειδήσεις