Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Nomads: Ο δεύτερος μονομάχος και ο παρουσιαστής… Γιώργος Μαυρίδης!

Nomads

Μια ακόμα αποχώρηση παίκτη των Ωκεανών θα παρακολουθήσει απόψε το Nomads. Ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος που θα αντιμετωπίσει τον Μάνο Πίντζη.

Εκπλήξεις περίμενε το τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε χθες το Nomads, εκπλήξεις κρύβει και σήμερα το παιχνίδι. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, αφού η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση, ξεκινάει….

Τι έγινε χθες στο Nomads

Λίγο πριν το αγώνισμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρατήρησε ότι ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νίκος Ανδιώτης φορούσαν μαύρη μπλούζα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι, κόκκινη. «Γιώργο, εσύ με τον Νίκο είναι σαν να είστε στην ομάδα των Μαύρων. Έχει να κάνει με το πλύσιμο των ρούχων ή με το πλύσιμο των σχέσεων;», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και ο γνωστός tattoo artist ξεκαθάρισε: “Πάμε για πλύσιμο τα ρούχα μας, μας μένουν αυτά και φοράμε αυτά. Γρηγόρη, όλα τα παιδιά φορούν αυτά που τους βολεύουν. Κι εμείς φοράμε αυτά που μας βοηθούν και μας βολεύουν. Είσαι εσύ υπεύθυνος γι’ αυτό που καταλαβαίνεις, όχι εγώ”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ON1ef_tA3T4

Διάσημοι και Ωκεανοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο. Παρά την υπερπροσπάθεια της ομάδας της Φωτιάς, οι Διάσημοι έχασαν με 3-1 στο αγώνισμα και οι αθλητές ήταν τελικά αυτοί που κέρδισαν το έπαθλο.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα των Ωκεανών κατάφερε να νικήσει, δεν χάρηκαν όλοι το έπαθλο με αποτέλεσμα οι χρήστες του Twitter να εξοργίζονται με την απόφαση της παραγωγής.  Την εντυπωσιακή βόλτα στο υπόγειο ποτάμι την χάρηκαν οι Δήμητρα Φραντζή, Όλγα Πηλιάκη, Μιχάλης Ζαμπίδης και Γιώργος Κατσινόπουλος, που ήταν και ο αρχηγός της εβδομάδας και ο άνθρωπος που τους επέλεξε για να τον συνοδεύσουν στο έπαθλο.

https://www.instagram.com/p/BbPxzJXlVu-/?taken-by=nomadsant1

Στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα ο Γιώργος Μαυρίδης εξομολογήθηκε ότι του λείπει πολύ η σκυλίτσα του, η Μόλυ. “Με την Μόλυ έχω περάσει τα τελευταία δέκα χρόνια μαζί της πολύ δύσκολα, με πολλά ταξίδια, έφαγα πολλά στερητικά από το σκυλάκι μου γιατί έλειπα”.

Και συνέχισε: “Γύρισα και της έδωσα μια υπόσχεση ότι δεν θα ξαναφύγω, την οποία δεν την τήρησα. Όταν γυρίσω θα της εξηγήσω τι έχει γίνει, ελπίζω να με συγχωρέσει. Την Μόλυ την έχω πιο ψηλά από πάρα πολλούς ανθρώπους”, δήλωσε στην κάμερα του Nomads ο Γιώργος Μαυρίδης.

Τι θα δούμε σήμερα

https://www.instagram.com/p/BbP_TtilIaE/?taken-by=nomadsant1

Σήμερα είναι το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας Nomads. Η Ειρήνη Ζάγου λόγω τραυματισμού, αποχώρησε από το παιχνίδι. Ο Μάνος Πίντζης θα αγωνιστεί με τον δεύτερο μονομάχο για να δούμε ποιος θα αποχωρήσει. Ο Γιώργος Μαυρίδης παίρνει τη θέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο…

Ποιος θα σωθεί από το τηλεοπτικό κοινό; Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης; Και τι άλλες εκπλήξεις κρύβει σε κοινό και παίκτες το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.instagram.com/p/BbRWzcrF-uV/?taken-by=nomadsant1

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις