Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Nomads: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη βίλα μέχρι τον τελικό – Ο Γιώργος Κατσινόπουλος κολάζει το γυναικείο κοινό!

Nomads

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε από το παιχνίδι αλλά όχι από το Παλαουάν! Ο Γιώργος Κατσινόπουλος δέχεται απόψε στο Nomads “καυτές” ερωτήσεις!

Το Nomads οδεύει προς το τέλος του. Η αγωνία όμως όσο περνάει ο καιρός, κορυφώνεται. Χθες αποχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ενώ απόψε αναμένεται ένας σκληρός αγώνας για τα 10.000 ευρώ. Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο και τι θα δούμε απόψε.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Σε εορταστική διάθεση ήταν χθες οι παίκτες του Nomads, οι οποίοι μάλιστα στόλισαν και Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όλοι μίλησαν για τις οικογενειακές αυτές στιγμές, τις δύσκολες ώρες στο ριάλιτι επιβίωσης που είναι μακριά από τις οικογένειές τους.

“Με τον πατέρα μου δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις. Το τελευταίο διάστημα έκανα μια κίνηση, που την ένιωσα πολύ δυνατά, ήθελα να πάω να τον βρω και τον βρήκα. Μιλήσαμε μετά από πάρα πολλά χρόνια, ήταν χαρούμενος για μένα…”, είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης στην κάμερα του Nomads.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=DqR6Ao2IggE

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχωρεί… όχι τελείως!

Λίγο αργότερα, οι υποψήφιοι μονομάχοι κάθισαν στα σκαμπό να ακούσουν ποιος σώθηκε και ποιος όχι από το τηλεοπτικό κοινό στην ψηφοφορία που προηγήθηκε. Το κοινό προστάτεψε την Δήμητρα Φραντζή. Έτσι, η Βασιλική Μιλλούση και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μονομάχησαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Και οι δύο παίκτες έδωσαν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, η Βασιλική Μιλλούση όμως ήταν αυτή που χθες κατάφερε να νικήσει. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπορεί μέχρι τώρα να ήταν ένας πολύ δυνατός παίκτης, χθες όμως η αντίπαλός του τον εξολόθρευσε. Το γνωστό μοντέλο αποχώρησε από το παιχνίδι και θα παραμείνει στο Παλαουάν και συγκεκριμένα στη βίλα, για να είναι παρών στον μεγάλο τελικό. Αυτό θα ισχύει για όσους φύγουν από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος του ριάλιτι.

Τι θα δούμε απόψε

https://www.instagram.com/p/BcmV8XnlNM0/?taken-by=nomadsant1

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, οι παίκτες δέχονται για ακόμη μία φορά ερωτήσεις από το τηλεοπτικό κοινό του Nomads. Όλοι οι παίκτες απαντούν στις ερωτήσεις με χαλαρή διάθεση ενώ κάποιες ερωτήσεις προβληματίζουν τους παίκτες…

“Έχετε χάσει κιλά και αν ναι, πόσα ο καθένας; Γιατί μου φαίνεται ότι καλοτρώτε!”, ρωτά μία τηλεθεάτρια τον Νίκο Αναδιώτη. “Γιατί άλλαξες συμπεριφορά λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού;” είναι η ερώτηση που δέχεται ο γνωστός tattoo artist. “Μας κολάζεις τα βράδια!”, δηλώνει μία τηλεθεάτρια – θαυμάστρια του Γιώργου Κατσινόπουλου. “Είσαι πιο δυνατή από την Δήμητρα;”, ερωτάται η Αποστολία Ζώη.

Σήμερα ο αγώνας θα είναι δύσκολος και το έπαθλο πολυπόθητο. Ένας τυχερός θα πάρει το έπαθλο των 10.000 ευρώ, ενώ θα απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές στο Παλαουάν με άλλα δύο άτομα της επιλογής του.

Media Τελευταίες ειδήσεις