Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Nomads: Ο Γιώργος Μαυρίδης επέστρεψε άλλος άνθρωπος…

Nomads

Στο αποψινό επεισόδιο Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκαθαρίζει τη θέση του για την συμπεριφορά του. Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Όσο οι μέρες περνούν, τόσο πιο έντονα είναι τα επεισόδια του Nomads. Και το αποψινό επεισόδιο θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την εξομολόγηση του Γιώργου Μαυρίδη που θα συγκινήσει τους συμπαίκτες του, όχι όμως το Twitter… Δείτε τι έγινε χθες και τι θα δούμε απόψε.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Μπορεί ο Νίκος Αναδιώτης να έφτασε πολύ κοντά, ωστόσο ο Λευτέρης Παρασκευάς ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει τον γνωστό ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/BcX33IIlXtF/?taken-by=nomadsant1

Ο κομμωτής του Nomads διάλεξε άλλους δύο παίκτες, τον Κωνσταντίνο Οροκλό και την Αποστολία Ζώη και απόλαυσαν το έπαθλο. Ένα φανταστικό zip line και επικοινωνία με αγαπημένα τους πρόσωπα, οικογενειακά και φιλικά.

Την ίδια ώρα, οι παίκτες στην παραλία απαντούσαν σε ερωτήσεις του κοινού. Μια ερώτηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ξεχώρισε. Τηλεθεάτρια τον ρώτησε γιατί ζηλεύει τόσο τον Γιώργο Μαυρίδης.

“Δεν έχω να ζηλέψω κάτι από τον Γιώργο, είναι αξιοθαύμαστο παιδί και πολύ καλό ταλέντο στο tattoo artist. Αν έχω δείξει κάτι τέτοιο έξω, νομίζω έχει περαστεί λάθος εντύπωση. Ούτε έχω έρθει μαζί του σε κάποια αψιμαχία, δεν έχουμε μιλήσει και πολύ, δεν μου έχει δώσει την ευκαιρία, οπότε δεν έχω κάτι να ζηλέψω. Σίγουρα ζηλεύω τον τρόπο που αγωνίζεται και το πόσο καλός παίκτης είναι”, τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

https://www.instagram.com/p/BcYEKb5lhXa/?taken-by=nomadsant1

Τι θα δούμε απόψε

Μια άνευ προηγουμένου εξομολόγηση θα παρακολουθήσει απόψε το τηλεοπτικό κοινό του Nomads. Ο Γιώργος Μαυρίδης επέστρεψε από το νοσοκομείο λόγω του υψηλού πυρετού του, άλλος άνθρωπος! Προχωρά σε μία απολογία που κανείς δεν περίμενε.

Από εκεί που δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τους παίκτες εκτός από τον Νίκο Αναδιώτη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο, ξαφνικά άλλαξε στάση! Απολογείται για την υπερβολική μέχρι τώρα συμπεριφορά του. Όπως το γεγονός ότι δεν άφηναν κανέναν να πλησιάζει στον “προσωπικό τους χώρο”. Ένα στέκι στην παραλία που είχε φτιάξει η “Αγία Τριάδα”. Τόσο η Αποστολία Ζώη όσο και οι άλλοι συμπαίκτες του τον κοιτούν συγκινημένοι, όμως το Twitter δεν λυγίζει και αναρωτιέται μήπως κανείς από την παραγωγή, στο δρόμο για το νοσοκομείο, του σφύριξε να αλλάξει στάση, αφού τελευταία, πολλοί φανς του είχαν διαφωνήσει μαζί του και τον χαρακτήριζαν υπερβολικό.

“Συνειδητοποίησα δυο τρία πράγματα μπαίνοντας σε αυτό εδώ το παιχνίδι. Ήξερα ότι δεν ήθελα με τίποτα να χάσω τον Γιώργο! Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα από μέσα μου έναν άνθρωπο τον οποίο τον είχα θάψει πολύ καλά και δεν ήταν η καλή μου επιλογή και έγινα αυτό που σιχαινόμουν. Θα ήθελα σε όλους να πω ότι δεν αξίζει σε κανέναν μας”, δηλώνει στο τρέιλερ ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στη συνέχεια, το κοινό θα δει ποιοι υποψήφιοι μονομάχοι σώθηκαν από την ψηφοφορία, ενώ δύο θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο Λευτέρης Παρασκευάς δηλώνει έτοιμος για όλα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι και να κερδίσει ένα έπαθλο επικοινωνίας έτσι ώστε να έρθει σε επαφή με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ η Βασιλική Μιλλούση αναφέρει ότι έχει εκπληρώσει τον στόχο της, ακόμα και αν φύγει τώρα.

https://www.instagram.com/p/BcZqhWslbH3/?taken-by=nomadsant1

Media Τελευταίες ειδήσεις