Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Nomads: O Μαυρίδης, ο “Ντάνος” και το νέο επεισόδιο

Nomads

Μόλις τρία επεισόδια Nomads έχουν προβληθεί στην τηλεόραση, όμως ήταν αρκετά για να οδηγήσουν το τηλεοπτικό κοινό σε συμπεράσματα. Ο νέος “Ντάνος” φέρει το όνομα Μαυρίδης…

Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας παρακολούθησε χθες το τηλεοπτικό κοινό του Nomads. Το νέο ριάλιτι επιβίωσης από τα πρώτα επεισόδια έχει δείξει ότι δεν αστειεύεται… Οι αναμετρήσεις φέρνουν τους παίκτες στα όριά τους, το κλίμα έχει αρχίσει να γίνεται άκρως ανταγωνιστικό, ο Μαυρίδης έχει το πρώτο ξέσπασμα και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!

Η πρώτη ψηφοφορία της ομάδας της Φωτιάς και ο Μαυρίδης

Η ομάδα του Ωκεανού ήταν αυτή που κέρδισε στον δεύτερο αγώνα ασυλίας αυτής της εβδομάδας του Nomads. Έτσι, όλοι οι παίκτες του Ωκεανού θα παραμείνουν ασφαλείς, ενώ οι Νομάδες της Φωτιάς είχαν ένα δύσκολο έργο. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

https://www.youtube.com/watch?v=ZJD8arq8NpQ

Οι διάσημοι επέλεξαν ο καθένας έναν παίκτη προς αποχώρηση. Υποψήφιος προς αποχώρηση με έξι ψήφους αναδείχθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης, παρόλο που όλοι δήλωσαν ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη. Ο γνωστός tattoo artist μπαίνει, πλέον, στην ψηφοφορία μαζί με τον Φώτη Φιλιππόπουλο και την Εύη Ιωαννίδου.

Ο Γιώργος Μαυρίδης αντέδρασε στην ψηφοφορία

Το “κύμα υποστήριξης” στα social media ήταν μεγάλο. Το Twitter πήρε “φωτιά” και υποστήριξε τον διάσημο παίκτη. Οι χρήστες έκαναν λόγο για “κλίκα” της Κόκκινης ομάδας και χαρακτήρισαν τον Μαυρίδη, “νέο Ντάνο”.

https://twitter.com/aharaktiristos/status/915660913545502722?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.tlife.gr%2Fnews%2F9%2FNomads-Kyma-stiriksis-sto-twitter-gia-ton-Giorgo-Mayridi-Ton-psifisan-oloi-oi-sympaixtes-toy%2F0-133088

Στο χθεσινό επεισόδιο, το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 αναδείχθηκε πρώτο στην προτίμηση του δυναμικού κοινού, ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 22,1%, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση κάτω από το Τατουάζ, το σίριαλ του Alpha.

Τι θα δούμε σήμερα στο Nomads

Το αγώνισμα του αποψινού επεισοδίου αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι παίκτες καλούνται να περάσουν πολλά εμπόδια με σκοινιά και να φτάσουν πιο γρήγορα στην τελική φάση του παιχνιδιού. Όλες οι ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως μία θα είναι αυτή που θα φτάσει στον τερματισμό πιο γρήγορα. Μάλιστα, στο παιχνίδι βλέπουμε να αγωνίζεται και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που είχε τραυματιστεί στον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Πέμπτης, βλέπουμε τον Γιώργο Μαυρίδη να καταρρέει on camera και να λέει τα εξής: «Είμαι σε απόγνωση ρε μ@@@@α. Όταν μιλάω, δεν μιλάω καλά, και όταν δεν μιλάω, δεν μιλάω καλά. Τι να κάνω ρε μ@@@@α; Έχω τρελαθεί».

Τι εκπλήξεις περιμένει σήμερα το τηλεοπτικό κοινό του Nomads; Πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες όσο περνάει ο καιρός και ο ανταγωνισμός θα μεγαλώνει; Ποιος θα κάνει τον Γιώργο Μαυρίδη να “λυγίσει”; Όλες οι απαντήσεις στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου Nomads:

https://www.youtube.com/watch?v=vIVkvaFFW6Y

Τι περιμένει το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος της πρώτης ψηφοφορίας, θα πραγματοποιηθεί στην αρχή του επεισοδίου της Παρασκευής. Οι δύο παίκτες που θα συγκεντρώσουν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσουν την ίδια μέρα. Ο παίκτης που θα χάσει, είναι και αυτός που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Media Τελευταίες ειδήσεις