Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Nomads: Οι δύο παίκτες που θα μονομαχήσουν

Nomads

Όλοι δηλώνουν έτοιμοι να αγωνιστούν, ένας όμως θα πρέπει να είναι έτοιμος και να αποχωρήσει… Τι θα δούμε απόψε στο Nomads.

Το έλα να δεις έγινε χθες στο Nomads. Όλοι οι παίκτες έχουν αρχίσει και χάνουν την ψυχραιμία τους. Οι εντάσεις μεταξύ τους μεγαλώνουν, όπως και ο ανταγωνισμός. Το ριάλιτι επιβίωσης οδεύει προς το τέλος, όχι όμως και οι εκπλήξεις που κρύβει.

Καβγάδες άνευ προηγουμένου χθες στο Nomads

Καβγάδες αλλά και μια ξαφνική αποχώρηση παρακολούθησε στο χθεσινό επεισόδιο, το τηλεοπτικό κοινό του Nomads. Αρχικά, Γιώργος Μαυρίδης και Κωνσταντίνος Οροκλός “φαγώθηκαν” μεταξύ τους. «Για μένα το Nomads ξεκίνησε χθες. Αυτοί οι δύο (Αναδιώτης, Κατσινόπουλος) για μένα είναι αδέρφια μου. Όλοι οι υπόλοιποι είναι το ίδιο, δεν θέλω να μου μιλάνε, δεν ούτε καλημέρα, δεν θέλω καμία σχέση», δήλωσε ο Γιώργος Μαυρίδης

https://www.instagram.com/p/BcF-8-8lhsE/?taken-by=nomadsant1

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός απάντησε στον Γιώργο Μαυρίδη: «Να δώσουμε το Oscar στον κ. Μαυρίδη, το πήρε, το αξίζει, ήταν ωραίος ο λόγος του, να πάει και για Πρωθυπουργός. Να πάρει το αγαλματίδιο, να το πάρει σπίτι του. Πολύς θεατρινισμός και κουράζει. Από την αρχή ασχολούμαστε με τον κ. Μαυρίδη, δώστε του και μια κάμερα να την έχει, αφού την γουστάρει ο άνθρωπος, να την πάρει σπίτι του».

Λίγο μετά είχαμε και μία απρόσμενη ανακοίνωση από την Χριστίνα Κολέτσα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2sSiOIz1gYE

Η οικειοθελής αποχώρηση της Κολέτσα

“Εγώ κουράστηκα πάρα πολύ. Είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά παιδιά, πραγματικά, το ξέρω 100% ότι είμαστε πολύ καλά παιδιά. Έχουμε μπλέξει μέσα σε έναν κυκεώνα μικροπραγμάτων, μπαίνουμε σε διαδικασία να συζητάμε πράγματα, τα οποία είναι τελείως έξω από τη δική μου πραγματικότητα”.

Και συμπλήρωσε: “Όλο αυτό το πράγμα με έχει κουράσει πάρα πολύ. Υπάρχουν στιγμές σαν αυτή που πραγματικά θέλω να πάω στο σπίτι μου. Το παλεύω πάρα πολύ καιρό και νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα να αποχωρήσω από το Nomads”, είπε η Χριστίνα Κολέτσα με σκοπό να ενημερώσει παίκτες και κοινό για την απόφασή της.

https://www.instagram.com/p/BcGIUb3FBv1/?taken-by=nomadsant1

Με αυτήν την διάθεση ξεκίνησε λίγο αργότερα το χθεσινό αγώνισμα. Νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Αναδιώτης στον τελικό με τον Γιώργο Μαυρίδη. Το έπαθλο ήταν φαγητό, μασάζ και επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα για δύο γυναίκες και δύο άνδρες. Επομένως, ο Νίκος Αναδιώτης που ήθελε να το απολαύσει μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο, δεν μπορούσε να το κάνει καθώς η παραγωγή δεν τους έκανε το χατίρι και επέμενε ότι πρέπει να μοιραστεί με δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

Ο γνωστός ηθοποιός προτιμούσε να κάτσει στην παραλία και να ηρεμήσει. Έτσι, το παραχώρησε στους Δήμητρα Φραντζή, Βασιλική Μιλλούση, Μιχάλη Ζαμπίδη και Λευτέρη Παρασκευά. Ο τελευταίος αποφάσισε να μην πάει παρά την δελεαστική πρόταση.

Τι θα δούμε απόψε

https://www.instagram.com/p/BcHfwk9l6cP/?taken-by=nomadsant1

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, ένας εκ των τεσσάρων μονομάχων θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού κάθε μέρα το ριάλιτι υπενθυμίζει σε κοινό και παίκτες ότι οι ανατροπές συνεχίζονται. Όπως όμως συνεχίζονται και οι εντάσεις των παικτών…

Η “ομάδα” με επικεφαλής τον Μαυρίδη και αυτή με επικεφαλής τον Αλεξάνδρου έρχεται η μία αντιμέτωπη με την άλλη. Η υπομονή των παικτών έχει εξαντληθεί, όλοι όμως καταθέτουν σώμα και ψυχή για την παραμονή τους στο παιχνίδι και τη διεκδίκηση του πολυπόθητου χρηματικού επάθλου.

Δείτε τι θα γίνει σήμερα στο Nomads στις 21:00 και ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα μονομαχήσουν. Το τρέιλερ προμηνύει ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει…

Media Τελευταίες ειδήσεις