Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Nomads: Ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Nomads

Φώτης Φιλιππόπουλος και Νατάσα Καλογρίδη είναι οι δύο υποψήφιοι αυτήν την εβδομάδα προς αποχώρηση. Τι θα δούμε στο αποψινό καθηλωτικό επεισόδιο Nomads.

Μέσα σε κλίμα έντασης και ανταγωνιστικής διάθεσης έγινε χθες στο Nomads, ο πρώτος αγώνας ασυλίας για τις τρεις ομάδες. Απόψε το βράδυ, ο δεύτερος αγώνας ασυλίας αναμένεται να κάνει τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας, να ξεπεράσουν τα όριά τους…

Οι Ωκεανοί… καθάρισαν!

Έναν σκληρό αγώνα έδωσαν η ομάδα της Φωτιάς, των Ωκεανών και της Ζούγκλας για την πολυπόθητη κατάκτηση της ασυλίας τους. Το αγώνισμα του χθεσινού επεισοδίου Nomads, απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευλυγισία. Η επαφή μάλιστα με το νερό έκανε την αναμέτρηση ακόμα πιο δύσκολη.

Η ομάδα των Ωκεανών απεδείχθη ότι χθες ήταν η καλύτερη. Έτσι, ήταν η στιγμή να κονταροχτυπηθούν οι Νομάδες της Φωτιάς και της Ζούγκλας. Μετά από μια υπερπροσπάθεια του Γιώργου Μαυρίδη και του Δημήτρη Αλεξάνδου ενάντια στους πράσινους, τελικά οι Διάσημοι χάρηκαν τη νίκη και γλίτωσαν την ψηφοφορία προς αποχώρηση, τουλάχιστον για τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Δύο “πράσινοι” υποψήφιοι προς αποχώρηση

https://www.facebook.com/nomadsant1/photos/a.1292195657574973.1073741829.1208953009232572/1312928128835059/?type=3&theater

Οι Νομάδες της Ζούγκλας συνάντησαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου προκειμένου να ξεκινήσει η ψηφοφορία προς αποχώρηση. Ο αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνος Οροκλός, ψήφισε τον Φώτη Φιλιππόπουλο – δεύτερη φορά προτεινόμενος – ενώ οι υπόλοιποι ψήφισαν την Νατάσα Καλογρίδη.

Στο αποψινό επεισόδιο Nomads το κοινό αναμένεται να παρακολουθήσει άλλον έναν σκληρό αγώνα ασυλίας. Οι παίκτες της Φωτιάς και των Ωκεανών θα αναμετρηθούν για να κατακτήσουν την ασυλία. Η ομάδα που θα χάσει θα αναγκαστεί να παραστεί στο συμβούλιο και να επιλέξει ποιος συμπαίκτης της θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Φώτη Φιλιππόπουλο και την Νατάσα Καλογρίδη.

Η διάσημη της Ζούγκλας πήρε δύο ψήφους από τον Λευτέρη Παρασκευά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Από μία ψήφο πήραν οι Κωνσταντίνος Οροκλός, Παναγιώτης Βασιλάκος και Λευτέρης Παρασκευάς.

Οι εντάσεις πριν το παιχνίδι

Πριν ξεκινήσει το χθεσινό αγώνισμα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από τους παίκτες του Nomads να συζητήσουν τι έγινε στο παιχνίδι ράγκμπι. Θυμίζουμε ότι Ζούγκλα και Ωκεανός συνεργάστηκαν κατά της Φωτιάς για να την βγάλουν εκτός της βίλας.

Δείτε εδώ πώς είχε φανεί η συνεργασία τους:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2HaX7N5hnmw

Οι διάσημοι παραδέχτηκαν πως, αρχικά, πρότειναν στην Ζούγκλα να συνεργαστούν κόντρα στους Νομάδες του Ωκεανού, καθώς είναι οι πιο δυνατοί παίκτες. Κάτι τέτοιο όμως τελικά δεν έγινε καθώς τόνισαν ότι ο κάθε ένας θα παίζει μόνος του και δεν θα γίνουν συνεργασίες. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ωστόσο, “άδειασε” τις άλλες δύο ομάδες που τελικά άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν, αφού συνεργάστηκαν κατά των Διασήμων!

«Εκείνη τη στιγμή, επειδή είχαμε συνεννοηθεί με τις ομάδες, επειδή μιλήσαμε και στους πράσινους και στους μπλε και είπαμε ότι ο κάθε ένας παίζει μόνος του. Και όταν μπήκαμε στο παιχνίδι και αντιληφθήκαμε ότι είναι δύο ομάδες με μία λέμε “τι κάνουμε εδώ;”», σχολίασε το γνωστό μοντέλο.

Τι θα δούμε σήμερα στο Nomads

O αγώνας για την ασυλία θα είναι δύσκολος! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει?? Απόψε στις 21.00 #NomadsGR

Gepostet von Nomads ANT1 am Dienstag, 10. Oktober 2017

Και ενώ οι παίκτες περιμένουν να τα δώσουν όλα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, οι νομάδες των Ωκεανών ανησυχούν για τον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο παίκτης κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγωνίσματος έπεσε κάτω και άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο. Ένα δυνατό τράνταγμα τού προκάλεσε έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.

Ο γιατρός της παραγωγής έσπευσε αμέσως να βοηθήσει, ο παίκτης αποχώρησε από τον στίβο μάχης και όλοι περιμένουν να δουν αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο παιχνίδι ή όχι. Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου Nomads, ακούγεται να λέει: “Θέλω να συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”. “Σε περιμένουμε σιδερένιο και ετοιμοπόλεμο”, απαντά ο Ζαμπίδης.

Διάσημος ή αθλητής θα είναι ο τρίτος και τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=pmKidUoo84k

Media Τελευταίες ειδήσεις