Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Nomads: Ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Nomads

Ακόμη πιο καθηλωτικός αναμένεται να είναι ο δεύτερος αγώνας ασυλίας του Nomads. Τι θα δούμε σήμερα και ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δυναμική αρχή έχει κάνει το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads. Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρησης αποφασίστηκαν, ενώ σήμερα αναμένουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας ανάμεσα στις ομάδες του Ωκεανού και της Φωτιάς, από τις οποίες θα προκύψει και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Το δεύτερο παιχνίδι ήταν ακόμη πιο δύσκολο από το πρώτο. Το χθεσινό αγώνισμα του Nomads ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη του. Ένας παίκτης της κάθε ομάδας καλείτο να ισορροπήσει πάνω σε ένα ξύλινο κουτί βάρους 100 κιλών, το οποίο κινούσαν συνεχώς οι συμπαίκτες τους.

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Αλεξάνδρου

https://www.youtube.com/watch?v=zEAZ_DXsx_c

Από την ομάδα της Φωτιάς αυτός που έπρεπε να ισορροπήσει ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είχε ένα ατύχημα. Το γνωστό μοντέλο άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους  όταν το βαρύ ξύλινο κουτί έπεσε πάνω στο πόδι του. Όλοι οι παίκτες σταμάτησαν αμέσως και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Η Αποστολία Ζώη ήταν καταρρακωμένη, ενώ η Μαντώ Γαστεράτου φώναξε αμέσως την γιατρό της παραγωγής. 

Η γιατρός της παραγωγής έσπευσε αμέσως για να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μόλις το μοντέλο ηρέμησε, η γιατρός τον καθησύχασε ότι πρόκειται για θλάση και όχι για κάταγμα. Ο ίδιος μετά βγήκε εκτός παιχνιδιού και θα παραμείνει μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Η ομάδα του Ωκεανού, αυτή δηλαδή των αθλητών, ήταν τελικά αυτή που πήρε την πρώτη νίκη. Στο δεύτερο παιχνίδι, η Φωτιά ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει, γεγονός που έκανε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να νιώσει καλύτερα. Έτσι, η ομάδα της Ζούγκλας, που έχασε και στα δύο παιχνίδια, οδηγήθηκε στο συμβούλιο για την πρώτη ψηφοφορία.

Οι παίκτες της πράσινης ομάδας αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Ο αρχηγός Λευτέρης Παρασκευάς έβγαλε πρώτο υποψήφιο τον Φώτη Φιλιππόπουλο, ενώ από την ψηφοφορία των παικτών βγήκε προτεινόμενη η Εύη Ιωαννίδου με δύο ψήφους.

Η πρώτη ψηφοφορία προκάλεσε αντιδράσεις

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=PVpVDurCPXk

Η ομάδα της Ζούγκλας αποδείχθηκε ότι είναι ο πιο αδύναμος κρίκος για αυτήν την εβδομάδα και αυτό οδήγησε σε εντάσεις. Στην πρώτη ψηφοφορία του Nomads, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ψήφισε την Νατάσα Καλογρίδη, με την δικαιολογία ότι “θέλω να δώσω μια ευκαιρία στους νέους ανθρώπους”.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αμέσως υπερασπίστηκε την Νατάσα Καλογρίδη. Υπενθυμίζουμε ότι η ίδια παρόλο που της είχε γίνει πρόταση για την ομάδα Φωτιά, την ομάδα των Διασήμων, αποφάσισε ότι θέλει να γίνει μέλος της πράσινης ομάδας, αυτής της Ζούγκλας. “Είμαι ηθοποιός, είμαι καλλιτέχνης, αλλά για εμένα η πιο σημαντική ιδιότητα είναι αυτή του πολίτη. Εξάλλου η τέχνη είναι ανάμεσά μας.”, είχε χαρακτηριστικά δηλώσει.

Ο παρουσιαστής λοιπόν του Nomads, δεν μπορούσε να δεχτεί την δικαιολογία του Παναγιώτη Βασιλάκου. «Μου φαίνεται λίγο παράξενο από τη μία να την θαυμάζεις που ήρθε (στην ομάδα σας) και από την άλλη να της λες να φύγει», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Την ίδια ώρα, όλο το Twitter ήταν υπέρ της Νατάσας Καλογρίδη.

Τι θα δούμε σήμερα

Το Nomads στο χθεσινό επεισόδιο στις ηλικίες 15 -44 άγγιξε το 37,9%, ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 24,5%. Το αποψινό επεισόδιο αναμένεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό. “Εγώ αποχωρώ”, φαίνεται να λέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο τρέιλερ απογοητευμένος μετά από συζήτηση με τους συμπαίκτες του. Την ίδια ώρα, η ομάδα των Ωκεανών έρχεται πιο κοντά με τη φύση και τη ζωή των ντόπιων στο ψαροχώρι, ενώ η ομάδα της Ζούγκλας προσπαθεί να προσαρμοστεί στις αντίξοες συνθήκες επιβίωσης στην παραλία.

“Σήμερα είναι το δεύτερο παιχνίδι ασυλίας. Η ομάδα που θα χάσει θα πρέπει να δώσει έναν υποψήφιο για αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα”, ενημερώνει τους παίκτες της κόκκινης και μπλε ομάδας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Οι παίκτες θα δοκιμαστούν στην ισορροπία και την ταχύτητα, ενώ η επαφή με το νερό θα τους δυσκολέψει. Όλοι όμως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Τι εκπλήξεις περιμένει σήμερα το τηλεοπτικό κοινό του Nomads; Πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες όσο περνάει ο καιρός και ο ανταγωνισμός θα μεγαλώνει; Ποιος θα είναι ο τρίτος παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση; Όλες οι απαντήσεις στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου Nomads:

https://www.youtube.com/watch?v=k-YYOuCiT28

Τι περιμένει το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος της πρώτης ψηφοφορίας, θα πραγματοποιηθεί στην αρχή του επεισοδίου της Παρασκευής. Οι δύο παίκτες που θα συγκεντρώσουν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσουν την ίδια μέρα. Ο παίκτης που θα χάσει θα αποχωρήσει από το παιχνίδι λίγες μέρες μετά την πρώτη προβολή του…

Media Τελευταίες ειδήσεις