Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Nomads: Τι θα συμβεί με τον Μάνο Πίντζη

Nomads

Το επεισόδιο της Κυριακής θα ταράξει τα νερά. Δείτε όλες τις εξελίξεις του Nomads σχετικά με την αποχώρηση της Πηλιάκη και τι θα συμβεί με τον Πίντζη.

Δύο αποχωρήσεις φαίνεται είχαμε στο Nomads αυτήν την εβδομάδα. Δείτε τι έγινε την Πέμπτη στο παιχνίδι και τι εκπλήξεις περιμένει παίκτες και τηλεοπτικό κοινό αυτήν την Κυριακή.

Τι έγινε χθες στο Nomads

Λίγο πριν το κοινό παρακολουθήσει την μονομαχία ανάμεσα στους δύο μονομάχους, την Όλγα Πηλιάκη και τον Μάνο Πίντζη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην Αποστολία Ζώη και τον Γιώργο Μαυρίδη. Όλα ξεκίνησαν στο αγώνισμα της ασυλίας όπου παρόλο που αρχηγός ήταν ο γνωστός tattoo artist και έδινε εντολές, οι παίκτες άλλαζαν θέσεις στο αγώνισμα τελευταία στιγμή.

«Καταρχήν να πούμε ότι υπάρχει και αυτό, φαντάσου ότι μαλώναμε από τα πρώτα παιχνίδια χωρίς λόγο, οπότε κάποιες αψιμαχίες σίγουρα υπάρχουν και είναι λογικό είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά. Είχα βγάλει ένα πλάνο στο μυαλό μου σαν αρχηγός», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

https://www.youtube.com/watch?v=juGJPdQpncM

«Όταν ξεκινάμε να συζητάμε στον πάγκο ποιος άνθρωπος θα μπει μέσα, μπορούμε να πούμε τα πάντα. Είμαστε μια ομάδα που μιλάμε ανοιχτά. Με το που φεύγουμε από τον πάγκο και στηνόμαστε να παίξουμε, το μόνο που κάνουμε σαν ομάδα είναι να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Την ημέρα εκείνη ο Γιώργος άρχισε να έχει μια αντίδραση αμφισβήτησης, αγένειας. Σε κανέναν δεν έχει το δικαίωμα, την ώρα που φτάνει στο τερέν να παίξει, να κάνεις τέτοιο πράγμα, είναι ανήθικο», υποστήριξε από μεριάς της, η Αποστολία Ζώη.

Η αποχώρηση του Μάνου Πίντζη και της Όλγας Πηλιάκη

Η Όλγα Πηλιάκη πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από την ψηφοφορία του κοινού με αποτέλεσμα να καλείται να μονομαχήσει με τον Μάνο Πίντζη. Παρά την υπερπροσπάθεια του ηθοποιού, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι και το νησί Παλαουάν.

https://www.instagram.com/p/BbScvQalfeF/?taken-by=nomadsant1

Λίγο μετά την αποχώρηση του Μάνου Πίντζη από το Nomads, τα δεδομένα άλλαξαν. Η Όλγα Πηλιάκη πήρε την απόφαση να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Αποτέλεσμα; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έτρεχε να προλάβει τον ηθοποιό που πήγαινε στο αεροδρόμιο.

Μόλις τον έφτασε, του έδωσε έναν πάπυρο όπου του ανακοινωνόταν η απόφαση της Όλγας Πηλιάκη και η ευκαιρία του να γυρίσει στο παιχνίδι στην ομάδα των Ωκεανών.

Τι θα γίνει την Κυριακή

Η αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη είναι οριστική. «Μπλε ποιανού? Ωκεανού!! Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη σας! Σύντομα κοντά σας! @stelioshantampakis σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την ίδια ώρα ο Μάνος Πίντζης ταλαντεύεται να παραμείνει ή όχι στο παιχνίδι. Θα αποχωρήσει ή θα επιστρέψει στο Nomads ο γνωστός ηθοποιός; Πώς θα αντιμετωπίσουν οι δύο ομάδες την ενδεχόμενη επιστροφή του; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κυριακή στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου Nomads:

https://www.instagram.com/p/BbT70X7FOrH/?taken-by=nomadsant1

Media Τελευταίες ειδήσεις