Παρασκευή, 23 Φεβ.
15oC Αθήνα

Νόνη Δούνια: Από τη στιγμή που δεν επανεκλέχτηκα, έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στην τηλεόραση

Νόνη Δούνια: Από τη στιγμή που δεν επανεκλέχτηκα, έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στην τηλεόραση

«Θέλω να εργάζομαι και βιοπορίζομαι» ξεκαθάρισε η Νόνη Δούνια.

Παρούσα στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Νόνη Δούνια, το μεσημέρι της Τρίτης (28.11.2023), όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική της επιστροφή και τη συνεργασία με τον Κώστα Τσουρό.

«Από τη στιγμή που δεν επανεκλέχτηκα, έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά – και θέλω να εργάζομαι και βιοπορίζομαι. Οπότε είπα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά που ξέρω να κάνω, ποια είναι αυτή, η τηλεόραση.

Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα 10 τηλέφωνα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μετά από 2 μέρες, έκανα ένα πολύ ωραίο ραντεβού με τον Κώστα και τα βρήκαμε από το πρώτο μας ραντεβού» παραδέχθηκε αρχικά το όμορφο μοντέλο.

«Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που θεωρώ ότι το πώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα έχει τεράστια σημασία. Δεν θέλω κάτι να αποδείξω στον εαυτό μου, θέλω απλά να εργάζομαι σε ένα ωραίο περιβάλλον.

Θέλω να είμαι χαρούμενη όταν πηγαίνω στη δουλειά μου, θέλω να γυρίζω πίσω χαρούμενη. Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να λέω… “πω πω τώρα έχω την εκπομπή”.

Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες, να σερβίρω τον κόσμο, να μιλάω και να γελάω. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν θέλω να κάνω κάτι, το οποίο δεν με ευχαριστεί. Είμαι εκεί».

  

«Ερωτήθηκα επειδή έφυγα από την τηλεόραση ως παρουσιάστρια και γύρισα σε ένα πάνελ, θεώρησαν κάποιοι ότι αυτό είναι υποβιβασμός. Εμένα δεν με αφορά καθόλου αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω καλά τη δουλειά μου, να την κάνω με αξιοπρέπεια, να περνάω καλά» πρόσθεσε ακόμα, με ειλικρίνεια, η Νόνη Δούνια στον αέρα του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις