Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Νόνη Δούνια: Δεν εγκαταλείπω ούτε τους ανθρώπους ούτε τα πρότζεκτ που αναλαμβάνω

Νόνη Δούνια: Δεν εγκαταλείπω ούτε τους ανθρώπους ούτε τα πρότζεκτ που αναλαμβάνω
Φωτογραφία NDP

“Θεωρώ ότι οτιδήποτε συμβαίνει είναι για καλό” εξηγεί, μεταξύ άλλων, η Νόνη Δούνια.

Στην απόφαση να δοκιμαστεί στις επερχόμενες Ευροεκλογές αλλά και το ενδεχόμενο να συνδυάσει το νέο της ρόλο με την τηλεόραση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Νόνη Δούνια στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και τη δημοσιογράφο Νάσια Μανέτη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. 

“Και η τηλεόραση είναι ένας τομέας που αγαπώ και η πολιτική είναι κάτι το οποίο μπήκε τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου και βεβαίως με ενδιαφέρει πάρα πολύ να συνεχίσω σε αυτήν.

Εάν το σενάριο των Ευροεκλογών συμβεί πραγματικά και συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να αποχωρήσω από την εκπομπή για περίπου έναν μήνα.

Θεωρώ ότι είναι για καλό, οτιδήποτε συμβαίνει είναι για καλό” τόνισε, αρχικά, το γοητευτικό μοντέλο.

“Φυσικά και υπάρχει το ενδεχόμενο να συνδυάσω την πολιτική με την τηλεόραση τη νέα σεζόν, εννοείται. Δεν εγκαταλείπω ούτε τους ανθρώπους ούτε τα πρότζεκτ που αναλαμβάνω να κάνω οπότε βεβαίως και είμαι θετική, αν αυτό είναι εφικτό”.

“Δεν υπάρχει κάποια συζήτηση περί αντικατάστασης αυτή τη στιγμή, είναι πολύ νωρίς, αλλά σίγουρα κάποιο πρόσωπο ή κάποια πρόσωπα θα μπορούσαμε να δούμε στην εκπομπή. Δεν το ξέρω αυτό” συμπλήρωσε ακόμα η Νόνη Δούνια στις δηλώσεις της.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις