Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νόνη Δούνια: Έχω αισθανθεί υπάρχει δυσπιστία γύρω από το πρόσωπό μου

Νόνη Δούνια: Έχω αισθανθεί υπάρχει δυσπιστία γύρω από το πρόσωπό μου

Όσα εξομολογήθηκε η Νόνη Δούνια στη νέα της συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νόνη Δούνια στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο όπου και αποκάλυψε πως έχει νιώσει αμφισβήτηση επειδή προέρχεται από το χώρο του μόντελινγκ.

Μπαίνοντας στην πολιτική, δέχτηκες πόλεμο λόγω εμφάνισης, ονόματος ή της ενασχόλησής σου στο παρελθόν με το μόντελινγκ;

Δεν έχω αισθανθεί ποτέ πως με έχει πολεμήσει κάποιος. Έχω αισθανθεί ότι υπάρχει δυσπιστία ή προκατάληψη γύρω από το πρόσωπό μου. Αυτό όμως είναι κάτι που το κερδίζεις με τον καιρό, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

Στα χρόνια που εργαζόσουν ως μοντέλο απέκτησες αληθινές φιλίες με κάποιες άλλες γνωστές Ελληνίδες, επίσης μοντέλα, και μάλιστα συνεχίζετε να κάνετε στενή παρέα μέχρι σήμερα χωρίς ίχνος ανταγωνισμού.

Ακριβώς. Ούτε τώρα ούτε τότε υπήρχε αντιζηλία. Η καθεμία είχε τη δική της προσωπικότητα. Έχει τύχει πολλές φορές για μια δουλειά να είμαστε στην τελική ευθεία η Εύη Αδάμ κι εγώ ως μελαχρινές. Ξέραμε πως τη μία φορά θα έπαιρναν εμένα και την άλλη την Εύη. Ποτέ δεν νιώσαμε ανταγωνισμό. Οι φίλες μου είναι η Ρέα Τουτουνζή, η Κάλλι Τσιλίδου, η Άντζελα Ευριπίδη, η Εύη Αδάμ, η Μάνια Ντέλλου, η Κορίνα Στεργιάδου, αυτός είναι ο πυρήνας. Και κατά διαστήματα μπαίνουν κι άλλα κορίτσια, όπως η Αννίτα Ναθαναήλ.

Media Τελευταίες ειδήσεις