Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Νότης Μηταράκης: Guest εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά «Οι Παγιδευμένοι»

Νότης Μηταράκης: Guest εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά «Οι Παγιδευμένοι»

Μια έκπληξη περίμενε όσους παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας την πρεμιέρα της νέας σειράς του ANT1 «Οι Παγιδευμένοι»…

Ξαφνικά εμφανίστηκε στις οθόνες του ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Ο Νότης Μηταράκης εμφανίστηκε σε μια σκηνή της σειράς, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στο νησί από το οποίο κατάγεται, τη Χίο, καθώς στο τέλος της σκηνής λέει στον συνομιλητή του: «Κανόνισε να έρθεις και κάποια στιγμή στη Χίο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Μηταράκης ανέβασε μάλιστα ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το στιγμιότυπο, γράφοντας παράλληλα: «Η Χίος είναι πανέμορφο νησί».

Η υπόθεση της σειράς

Η νέα δραματική σειρά αρχίζει με ένα νεαρό κορίτσι να δολοφονείται. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις