Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ντίνα Νικολάου: Το επάγγελμα μας δεν είναι η τηλεόραση και το Instagram

Ντίνα Νικολάου: Το επάγγελμα μας δεν είναι η τηλεόραση και το Instagram

“Τα ριάλιτι μαγειρικής δεν έχουν σχέση απόλυτη με την μαγειρική” τόνισε η Ντίνα Νικολάου.

Για τα ριάλιτι μαγειρικής και τον ρόλο της τηλεόρασης στη διαδρομή ενός μάγειρα μίλησε η Ντίνα Νικολάου, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν και βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στο πλατό της εκπομπής “Δύο στη 1” στην ΕΡΤ. 

“Η τηλεοπτική μαγειρική δεν είναι απαραίτητο να την κάνει κάποιος σεφ και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην χώρα μας, συμβαίνει παντού.

Η τηλεοπτική μαγειρική απαιτεί άλλα προσόντα. Να τα λες γρήγορα και όμορφα, να έχει οργανωμένο λόγο και τρόπο που να τα δίνεις.

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι επαγγελματίας. Αυτό που ξεχωρίζει όμως τον επαγγελματία από τον ερασιτέχνη στην μαγειρική είναι ότι εγώ ξέρω γιατί κάνω κάτι, όταν μαγειρεύω και το φαινόμενο που δημιουργείται ενώ ο ερασιτέχνης απλά μιμείται την συνταγή μου”.

“Τα ριάλιτι μαγειρικής δεν έχουν σχέση απόλυτη με την μαγειρική. Έχει σχέση με τον ανταγωνισμό, έχει σχέση με τον χαρακτήρα που βγάζουν όλα αυτά τα παιδιά. Ενδεχομένως να δημιουργεί τηλεθέαση όλο αυτό”.

“Αυτό που έχω εντοπίσει και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές και με τα ίδια τα παιδιά, γιατί διδάσκω μαγειρική και γαστρονομία εδώ και στη Γαλλία, είναι ότι το επάγγελμα μας δεν είναι η τηλεόραση.

Προσέξτε και μην μπερδεύεστε, σαφώς η τηλεόραση είναι ένα μέσο που θα δείξεις τις δυνατότητες σου και θα σε φέρει κοντά στον κόσμο αλλά δεν κάνεις μαγειρική για να βγεις στην τηλεόραση.

Επίσης, κάτι πάρα πολύ σημαντικό, δουλειά μας δεν είναι το Instagram που είναι και πολύ μεγάλο πρόβλημα” συμπλήρωσε, επίσης, η Ντίνα Νικολάου.

Media Τελευταίες ειδήσεις