Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ντόρα Μπακογιάννη: Που διαφωνεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το τρολάρισμα από τα εγγόνια της και η Σία Κοσιώνη

Ντόρα Μπακογιάννη: Που διαφωνεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το τρολάρισμα από τα εγγόνια της και η Σία Κοσιώνη

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day και μίλησε για όλα. Τα πρώτα της βήματα στον χώρο της πολιτικής, το ρόλο της ως γιαγιά, τις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας της.

«Έπρεπε σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο περιβάλλον κάπως να σταθώ. Ήτανε μόνο άντρες και μάλιστα άντρες πολύ μεγαλύτεροι από μένα που με κοιτούσαν φτυστικά. Και ιδιαίτερα, όταν είσαι κόρη του Μητσοτάκη, γυναίκα του Μπακογιάννη, λέγανε όλοι “σιγά τώρα τι είναι, ένα κοριτσάκι που είναι κόρη του μπαμπά της, την έφτιαξε ο Μπακογιάννης”. Μέχρι να γίνω η Ντόρα, μου πήρε χρόνο», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη στη συνέντευξή της.

 

Σχετικά με την σχέση της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε πως στην πολιτική υπάρχουν φορές που συμφωνείς και φορές που δεν συμφωνείς. Είναι φορές που δυσκολεύουν οι σχέσεις, αλλά πάντα οι πολιτικές, όχι οι οικογενειακές. Έτσι και με τον αδερφό της, έχουν υπάρξει πολιτικές «συγκρούσεις».

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε στην συνέχεια για την σχέση της με τα εγγόνια της και αποκάλυψε πως την… τρολάρουν. «Είμαι η κλασική γιαγιά και δεν το κρύβω. Είμαι μια τραγική χαζογιαγιά. Επειδή έκανα τα παιδιά μου πολύ νωρίς, ήμουν 21 και 22, είχα την αίσθηση πάντα ότι έχασα σημαντικό διάστημα της ζωής μου… Βλέπω φάσεις στη ζωή των εγγονιών μου που απολαμβάνω. Με τρολάρουν τα εγγόνια μου, ακόμα και το μικρό που είναι 4,5 για την προφορά μου. Έρχεται και μου λέει “γιαγιά σου έφερα σοκολατάκι”.

Κάνω περισσότερο αυτά που τους αρέσουν, δε θα πεθάνω αν δε φάνε φακές, δε με νοιάζει αν ανέβουν όλα μαζί στους καναπέδες… Αυτό όταν ήμουν 30 ήταν η απόλυτη καταστροφή. Τώρα δε με νοιάζει. Μια φορά, είχε μπει η Αλεξία στο σπίτι και με είδε να παίζω στους καναπέδες μαξιλαροπόλεμο με τα παιδιά και παθαίνει υστερία, “αν εγώ το έκανα αυτό, δε θα είχε μείνει κεραμίδι” μου είπε».

Μίλησε ακόμα για τους γονείς της, τονίζοντας πως η μητέρα της κρατούσε το τιμόνι στην οικογένεια. Στα προσωπικά τη Ντόρας Μπακογιάννη, όμως δεν έκανε παρεμβάσεις, αφού προλάβαινε ο πατέρας της να κάνει πρώτος την κριτική του. «Καλό παιδί αλλά βλαξ», σχολίαζε για τις επιλογές της, εξηγεί γελώντας.

Συγκινητική ήταν επίσης η αναφορά της στον γάμο της και τον έρωτα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παντρεύτηκα πάρα πολύ νωρίς. Ήμουν 20 ετών, από εκεί και πέρα τελείωσε η υπόθεση. Όταν έχασα τον Παύλο και μετά, ο κόσμος νομίζω ότι με φοβόταν πάρα πολύ. Με έβλεπαν ίσως ως Κρουέλα ντε Βιλ. Ο Ισίδωρος ήταν ο άνθρωπος που δε μάσησε. Είσαι τυχερός όταν σου δίνεται η δυνατότητα να ερωτευτείς δυο φορές στη ζωή».

Για τις αισθητικές επεμβάσεις η Ντόρα Μπακογιάννη, παραδέχτηκε πως έχει κάνει μπότοξ και εξήγησε: «Δε θέλω να βγω απεριποίητη για λόγους αυτοσεβασμού αλλά και γιατί αν εγώ βγω απεριποίητη πέφτει η κυβέρνηση, αρχίζουν τα σχόλια όπως “Η Ντόρα σκοτώθηκε με τον Κυριάκο” κτλ. Βέβαια, στην ηλικία μου το να κάνεις γυμναστική δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά κυρίως υγείας. Μπότοξ έχω κάνει. Κάνεις αυτά που μπορείς να κάνεις, όχι για να αλλάξεις την ηλικία σου, αυτό είναι γελοίο».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μάχη της με τον καρκίνο: «Δέχτηκα ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο και αυτό μου έκανε πάρα πολύ καλό γιατί αυτή η αρρώστια έχει να κάνει και με την ψυχολογία. Πάρα πολλοί άνθρωποι σαν εμένα βρήκαν το θάρρος να βγουν να το πουν γιατί στην Ελλάδα ο καρκίνος είναι μια λέξη που πολύ μεγάλο ποσοστό δεν τη λέει. Το ανακάλυψα τελείως τυχαία. Πήγα σε μια πολύ νέα κοπέλα, διαβητολόγο που μου ζήτησε κάποιες εξετάσεις και της φάνηκε κάτι περίεργο στα αποτελέσματα. Σίγουρα φοβάσαι. Δε σου αρέσει η ιδέα ότι αύριο η ζωή σου μπορεί να τελειώσει».

Κλείνοντας, η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε με πολύ τιμητικά λόγια και για τη Σία Κοσιώνη: «Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, τη λατρεύω τη Σία. Μου αρέσουν τα πάντα σε εκείνη, είναι χαρά θεού. Έχει ένα χαρακτήρα που σου λέει “αγάπα με” με το καλημέρα» είπε.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις