Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Άκης… το κάνει καλά για το MEGA

Ο Άκης… το κάνει καλά για το MEGA

Επιθυμία του εδώ και δύο χρόνια ήταν να κάνει τη δική του εκπομπή μαγειρικής και να μην είναι μόνο στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.

Φέτος λοιπόν το κανάλι της Μεσογείων του έδωσε όχι μία, αλλά δύο εκπομπές, τις «Κάν’ το όπως ο Άκης» και «Ιστορίες από τη λίστα». Όπως αποδεικνύεται λοιπόν από τις μετρήσεις τηλεθέασης η επιθυμία του Άκη Πετρετζίκη τους βγήκε σε καλό, καθώς μετά από δύο μόλις βδομάδες στον αέρα ο γνωστός σεφ φέρνει στο κανάλι της Μεσογείων τους περισσότερους τηλεθεατές της ζώνης προβολής της καθημερινής εκπομπής του. Το MEGA λοιπόν λέει «Κάν’ το όπως ο Άκης» και καθημερινά βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, τουλάχιστον στο δυναμικό κοινό, ενώ διαγράφει ανοδική πορεία, αποδεικνύοντας ότι όλο και περισσότεροι τηλεθεατές… ψήνονται να το κάνουν όπως ο Άκης.

Συγκεκριμένα την πρώτη βδομάδα προβολής της, από 3 έως 7 Νοεμβρίου η εκπομπή σημείωσε 15,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 20,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ τη δεύτερη βδομάδα, από 10 έως 14 Νοεμβρίου, αύξησε τα ποσοστά τηλεθέασης, σημειώνοντας 16,1% και 22,7% μέσο όρο αντίστοιχα. Χθες μάλιστα, Τρίτη 18 Νοεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης μαγείρεψε για περισσότερους τηλεθεατές καθώς η εκπομπή του σημείωσε 18,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 22,9% στο δυναμικό κοινό. Αξίζει δε να αναφέρω ότι το… φανατικότερο κοινό της εκπομπής του αποδεικνύεται ότι είναι οι γυναίκες ηλικίας 25 έως 44 ετών, αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης τις προαναφερθείσες βδομάδες σημείωσε 26,2% και 26,6% μέσο όρο.

Με τις επιδόσεις λοιπόν και την ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης θεωρείται σίγουρο ότι ο Άκης Πετρετζίκης θα μαθαίνει τα μυστικά μαγειρικής του για όλη τη διάρκεια της σεζόν, καλώντας τους τηλεθεατές να τον ακολουθήσουν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε