Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στη Super Κατερίνα: «Μπουμπούκι μου, καλώς ήρθες»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στη Super Κατερίνα: «Μπουμπούκι μου, καλώς ήρθες»

Ύστερα από αρκετές μέρες απουσίας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε ξανά σήμερα (01.04.2024) τη θέση του στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου και τους υπόλοιπους συνεργάτες της να τον υποδέχονται θερμά.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε ανακοινώσει, πριν από μερικές μέρες, ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα μειώσει τις εμφανίσεις του στην εκπομπή λόγω φορτωμένου προγράμματος, αφού θα απασχοληθεί και σε άλλες παραγωγές.

Όταν ξεκίνησε η εκπομπή και υποδεχόμενοι τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αναφέρθηκαν τα εξής:

Κατερίνα Καινούργιου: Ανδρέα μου, καλή εβδομάδα, μας έλειψες, καλά είσαι;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Καλή εβδομάδα! Καλά ψέματα να έχουμε.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Μπουμπούκι μας, καλώς ήρθες αγάπη μου!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Γεια σου, Γρηγόρη μου!

Ο γνωστός μουσικός και παρουσιαστής επέστρεψε στο πάνελ την ημέρα που καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον οποίο… κοντραρίστηκε.

«Η εταιρία παραγωγής, η Barking Well έχει πάρει μία απόφαση να αξιοποιηθεί ο Ανδρέας και σε άλλα δύο project. (…) Θα τον βλέπετε εδώ κάποιες φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις δουλειές που έχει με την εταιρία παραγωγής για αυτά τα project.

Δεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει από καμία εκπομπή ούτε αποφασίσαμε εμείς να φύγει από εδώ ο Ανδρέας», είχε πει την περασμένη εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Media Τελευταίες ειδήσεις